Monday, December 26, 2011

Sunn lav fett kyllingbryst oppskrift

Kylling kan være så sunn som en salat, spesielt hvis det er skinnfritt og du velger å grille i stedet for yngel. Dette sunn kyllingbryst oppskrift har alt. Med munnen vanning plomme saus er det sikkert å behage. Den gode smaken vil gi din familie noe å snakke om mellom hver eneste matbit.


Ingredienser:


4 skinnfritt boneless kyllingbryst
2 kopper frisk plommer, hakkede
½ cup brunt sukker, godt pakket
2 tsp. fersk presset sitronsaft
1 tsp. ømfintlig
1 tsp. ingefær
2 tbsp. Soyasaus
1 tbsp. plomme gelé
1 tsp. hvitløk pulver
1 tsp. løk pulver
1 tsp. sort pepper


Persille som garnityr (valgfritt)


Hvis du vil gjøre:


Preheat ovnen til 375. Glasur for denne oppskriften kan gjøres dagen før du planlegger å gjøre denne parabolen. Det må bare være kjøling. Hvis du bruker ferske plommer, må de ha pits fjernet før du bruker.


Hvis du vil, kan du bruke hermetisert eller frosne varianter av denne frukt. I en middels størrelse blander bolle, kombinere plommer, gelé plomme, ømfintlig og soya saus. Hvis blandingen er altfor tørr, Legg til litt vann.


Nå gradvis legge til brunt sukker under omrøring. Deretter legger du til sitronsaft og ingefær. Fortsett å blande. Til slutt, kan du legge til hvitløk og løk pulver og sort pepper. Når denne plomme glasur har blitt blandet sammen godt, er det klart til bruk.


Plasser hver kyllingbryst, én etter én, i bolle miksing og dekker hver det med plomme glasur. Gjør dette for hver kyllingbryst. Deretter kan du sette kyllingbryst i en bakervarer panorer. Du kan legge til en mer spoonful av plomme glasur hver kyllingbryst før du setter dem i ovnen Hvis du ønsker. Bake denne parabolen på 375 for 25-30 minutter.


Fjerne panoreringen fra ovnen. Topp hvert stykke kylling med persille før servering.


Serverer 4.

No comments:

Post a Comment