Tuesday, December 6, 2011

Grill din biff den riktige veien

Uansett hva du skal preferanse i en biff, opprettholde god fuktighet alltid være målet ditt. Når du søker etter en god klippe av oksekjøtt, kan du se etter et kutt med god konsekvent marbling. Fett er lik smaken så veldig lav fett innhold i kjøtt vil tendens til å tørke den ut og har mye mindre smaken. Du skal ikke behøve å frakk et flott stykke kjøtt med saus bare for å få smaken, faktisk du bør unngå å bruke en saus i det hele tatt. Du vil se synlige korn av fett kjører gjennom kjøtt men ikke store deler av fett. Hvis du ser større klipp stykker bare dem av. Som du koker din biff vil fat smelte og naturlig tenderize kjøtt.


Etter fjerner kjøtt fra nedkjøling krydder kjøtt med generøse mengder salt og pepper. Mange andre urter og krydder kombinasjoner kan legges til din smak bare være sikker på at du har rikelig med salt og pepper i tillegg til andre krydder. Tillate kjøtt å komme til romtemperatur før grilling.


Når grilling din biff først forsikre deg om at har du grillen fint og varmt. Dette vil gi utsiden en fin crust og vil også hjelpe segl i sin naturlige fruktjuicer. Hvis du brann flares opp på noe punkt, kan du flytte kjøtt av flammen. Mens du vil ha en varm grill, ønsker du ikke direkte flammen på kjøtt for en lengre tidsperiode. Den verste feiltakelsen som de fleste grillers gjør er å snu kontinuerlig kjøtt tid og tid igjen. Kontinuerlig blar kjøtt betyr ingenting, men føre til kjøtt å tørke ut. Bla biff igjen og igjen gjør ikke du en grill original, gjør det riktig, gjør. I slutten vil du vende din biff 3 ganger som vil bety at du har tilberedt begge sider to ganger på 3 minutter på hver side. For operasjonsendringene merkene på din kjøtt bare slå den 45 grader når bla. Totalt matlaging tid bør være omtrent 12 minutter. Dette vil oppnå en middels sjeldne biff avhengig av hvordan hot grillen er. Fordi hver grill det annerledes du må eksperimentere for å få de ønskede resultatene.


Det er ingen nøyaktig måte å fortelle når biff er gjort. Uten kutte kjøtt åpne og risikere utgivelsen av sin juice, den beste måten er å trykk enten kjøtt å dømme sin ømhet eller bruke en kjøttet termometeret. Hvis du velger ikke å trykke kjøtt, kan du bruke du hånd som en veiledning. For eksempel hvis du tar du pekefingeren og Berøring kjøttfulle del av palm rett under tommelen, det er det sjelden bør føler. Motsatt Hvis du berører du pinky til den samme delen av palm som er konsistens vel gjort. Så fra finger til den neste starter med pekefingeren og slutter med pinky det ville være: sjeldne, middels sjeldne, middels og godt utført.


Urt gni:
1 spiseskje tørket Timian
1 spiseskje tørket oregano
1 spiseskje kosher salt
2 ts sprakk nystekte sort pepper
2 ts sennep pulver
2 ts paprika
1 ts løk


Bland alle ingrediensene grundig i en bolle. Pensel biff lett med olivenolje, og gni i urt gni.

No comments:

Post a Comment