Sunday, December 11, 2011

Festlig ferie drikke For lite alvene i livet ditt

Kontroller barnas tabell festlig!


Jeg så en liten muchkin ansikt faller ferie sist når hun innså hun var relegated til "children's tabell." Jeg gjøre det fokuspunkt for min egen dekorere og foreslå du gjøre det samme.


Her er noen festlig drikke Oppskrifter for lite alvene i livet ditt. Velg festlig ware og garnityr. Noen drikke med pisket krem, kan du plassere sprinkles oppå kandisert frukt, kanel candies, Christmas "plukker," yr med (ikke-alkoholholdige) Creme de Menthol for farge, barbert farget sjokolade, en Candy. kyss. Knyt en rød sløyfe med en evergreen sprig på hulling øse; Omgi base med greener og sugared tyttebær eller leketøy pyntegjenstander.


Hvis det er varmt, stokk i en kanel pinne eller godterier cane; Dollop Dollop med kremfløte og garnityr med sprinkles, kanel candies, Conditori sukker; legge til en ferie "hakke"; holde seg et sparkler i hver krus og lys på tidspunktet for presentasjonen.


Hvis det er kaldt, bruke dekorerte isen kuber-fryse tranebær, bittesmå pyntegjenstander, mynte blader, noe festlig og ikke-giftig i kubene og legge presentasjonen samtidig. (Husk at holly bær og alle deler av mistelteinen er giftige); eller fryse de samme tingene i en isen mold. Du kan ha mye moro med flytende isen ringesignaler for slag for kids - innlegge pyntegjenstander, kirsebær, grønne, noe du kan gjøre hygienisk-nok og som ikke er giftige eller en mulig choking fare for små barn!


Uansett hva du tjene, serverer den med festlig bluss og gi den et navn på ferie!


NANA'S NOG
3 kopper melk
1 kopp halv 'n' halvparten
3 T. sukker


Sette i blender med is og frappe. Vurdere mat coloring og godteri sprinkles. Serverer 4.


CHRISTMAS MINT PUNCH
1 1/2 c vann
10 oz mint gelé
3 c ananas juice, kjølt
1/2 c sitron juice
64 oz Sprite
1 qt kalk Bread sherbet


I liten kjele, kombinere vann og mint gelé; Kokken og hisse til gelé smelter. Kule. I stor punch bolle, kan du kombinere gelé mix og fruktjuicer. Bare før servering, kan du legge Sprite og kalk Bread sherbet.


TRIMME TREET CIDER PUNCH
1 gallon eple cider
12 hele cloves
2 store epler (Granny Smith, Roma skjønnhet), skrelles venstre hele
2 kanel køller
Bakken Muskat


Pour eple cider i store potten. Sett inn 6 cloves i hver apple. Legge til epler og kanel kjepper i potten. Bringe for å koke. Redusere varmen; dekke og knapt putre over lav varme 1 time for å tillate smaker å blande. (Kan være forberedt 1 dag fremover. Dekke og kjøle. Rewarm over svak varme før du fortsetter.) Øse varm cider slag i krus. Stenke med Muskat og tjene.
Kilde, Bon Appétit, desember 1995


SNOW MAN PUNCH
Hisse opp en halvliter iskrem - vanilje, peppermint, mynte, legge til litt melk å tynne det. SCOOP det inn i snowcone-kopper eller andre festlig ware. Disponibel plast Christmas ware er stor for liten alver! Variasjon: Legge til grønne creme de Menthol flavoring, alkoholfrie.


KRYDRET TRANEBÆR PUNCH
1/2 kopp rød kanel candies
4 C. vann
8 C. tranebær juice cocktail, kjølt
6 oz. kan frosset limeade konsentrat
6 oz. kan frosset appelsinjuice konsentrere


I små panorere, smelte candies i vann; chill. På serverer tid, kan du kombinere candy væske og fruktjuicer i punch bolle. Rør til å oppløse. Gjør 18, 5-oz. kopper.


WASSAIL-BOLLE
Hele cloves
1 store oransje
2 qts. Apple juice eller cider
3 T. sitron juice
4 kanel pinner


Varme ovnen til 350. Sett inn cloves i oransje. Plasser i grunne bakervarer panorer og bake på 350 for 30 minutter. Pierce oransje flere steder med tindene om en gaffel.


I stor kasserolle, kan du kombinere apple og sitron juice, kanel pinner og bakt oransje. Dekke; putre over lav varme 30 minutter. Fjerne pinner og oransje. Hell i heatproof punch bolle. Hvis du vil, flyt oransje i bollen. Tjene [sikkert] varmt. Gjør 16, 4 oz porsjoner.


CHILDRENS TRANEBÆR "CHAMPAGNE"


Kombinere 2 well-chilled 750-ml. flasker alkoholfrie glitrende cider med 1 kopp tranebær juice cocktail eller smak.


ELF VARMERE
1 qt. vanilla ice fløte
3 pinner margarin
1-boksen brunt sukker
Muskat, kanel, allehånde


Kombiner og holde i fryseren. På serverer tid, sette 1 heaping T. scoop i et krus, kan du legge varmtvann (til smak) og varme.


SANTA RØD PUNCH
4 kopper vann
3 kopper sukker
2 små pakker av rød Jello
l stor kan ananas juice
1 flaske av mandel ekstrakt
Serverer 25-30.


EVERGREEN PUNCH
2 pkgs. unsweetened sitron-kalk Koolaid
2 kopper sukker
2 qts. vann
1, 46-oz. kan ananas juice
1 kvart gingerale


Oppløse sukker og koolaid. Legge til ananas juice og chill. Legg til gingerale på serverer tid. God også hvis du fryse det for en stund før det er slushy. Deretter kall det Santa slaps. Serverer 36.

No comments:

Post a Comment