Friday, December 16, 2011

Meksikansk familie natt-menyen

---------------------------------------------
Kylling Enchilada gryte oppskrift
---------------------------------------------


Dette er en Tex-Mex gryte parabolen som blir spist opp så fort. Det er smålig enkel å gjøre. Det er samlet i likhet med en Lasagna parabolen. Bare differnece er at vi bruker Corn Tortillas.


Happy matlaging!


Ingredienser:


* 10-7 tommers corn tortillas
* 1 lb kylling, tilberedt og ødelagt
* 1 lb Cheddarost som er shredded
* 1-punkts rømme
* 1/2 kopp kylling buljong
* 1 pakke taco krydder
* 1 kopp mayo.
* 1/4 grønn løk, hakkede (garnityr)
* 1 kan Rotel, drenert (garnityr)


Instruksjoner:


1. Preheat ovnen til 350
2. Koker kylling, trevl og kul.
3. Bland shredded kylling, rømme, kylling buljong, taco krydder, mayo, 3/4 av Cheddarost, og salt & pepper i en bolle.
4. Lett fett en 9 x 9 gryte parabolen.
5. Plasser 2 corn tortillas på bunnen av gryte parabolen.
6. Dekker med kylling blanding.
7. Gjenta til alle tortillas er borte. Merk: Det siste laget skal være 2 tortillas.
8. Sted drenert Rotel og gjenværende Cheddarost på toppen.
9. Lokk med folie og bake i 45 minutter.
10. Fjern folie og plasser under broiler for 3-5 minutter.
11. Garnere med hakkede grønn løk.


Tips fra Chef Bek:


* Koke din kyllingen å hindre overcooking.
* Hvis Rotel ikke er tilgjengelig, kan du bruke en kan av meksikanske stuet tomater.


--------------------------------------
Svart bønne korn Salsa oppskrift
--------------------------------------


Salsa har bare ikke å bli servert med tradisjonelle tortilla chips lenger. Mais svart bønne salsa er et flott tillegg til eventuelle måltid eller parabolen. Best av alt, er det et fett gratis og lav calorie akkompagnement.


Happy matlaging!


* 1 kan sorte bønner - tømt og vasket
* 1 kan korn - drenert
* 1/2 kopp terninger rød løk
* 1/4 kopp terninger jalapenos
* 1/2 kopp hakkede cilantro
* 1/4 kopp fersk lime juice
* 2 store tomater - terninger
* 2 cloves hvitløk - hakkede
* salt og pepper smak


Veibeskrivelse:
Vask alle din veggies, tømme alle hermetikk og kutte som beskrevet. Kombinere alle i en plast eller glass beholder.


Chill i kjøleskapet minst 8 timer eller over natten, før servering.


Tips fra Chef Bek:
Ikke bruk en metall beholder til å lagre salsa. Syrer i lime juice og tomater vil ha en reaksjon med metall.


Serverer forslag:
* Tjene med varm tortilla chips.
* Tjene som en saus på fersk fisk.
* Bryte i en varm tortilla med kylling, skiver Avokado og salat.
* Plasser inne en omelett frokost.
* Legg til en seng av blandet greener med noen knust tortilla chips.


Glad å spise!

No comments:

Post a Comment