Sunday, December 4, 2011

Munnen vanning Memphis stil svinekjøtt ribber

Memphis stil Indrefilet av svin vrbord er en av de mest populære og munnen vanning stiler med vrbord forberedelser. En av grunnene til popularitet med vrbord Memphis stil er sine unike blanding av grill tradisjon og flavorful krydder.


Den eneste saus brukt til Memphis stil ribbeina er mopp saus brukes for oppsamling-under matlaging. Grilling saus er aldri brukt under matlaging, men heller servert på side med ribbeina ved bordet. Fordi en grilling saus ikke brukes, er mopp-saus en viktig komponent i å holde kjøtt fuktig. Memphis stil grilling saus vil være en tomat og eddik basert saus kan også inneholde sennep. Med denne stilen er kvaliteten av kjøtt mye viktigere deretter noen saus. Ideen er å funksjonen kjøtt heller deretter dekker det med en saus. Mens noen mennesker ikke kan vente å dyppe ribbeina i deres favoritt grilling saus, andre nyte ren smaken av akkurat kjøtt og gni krydder.


Memphis stil ribbeina er tradisjonelt røkt og ikke grillet, bakt eller broiled. Hvit eik og hickory er tradisjonelle skogen brukes imidlertid mange andre tresorter brukes nå. Andre tresorter brukes inkluderer apple og kirsebær.


Mens kvaliteten av kjøtt er ekstra viktig er Memphis-stil, velge hvilke kutt opp til enkelt og anledningen. Mest populære svinekjøtt vrborden er St. Louis stil vrborden som kommer fra den gris vrbord-delen. Tilbake ribbe, også kjent som Baby tilbake vrbord kommer fra loin del eller tilbake og er også ganske populær. St. Louis stil vrbord er vanligvis enklere å arbeide med, og har mer kjøtt gjør det en favoritt for hardfør eater.


Men vil du bestemmer deg for å koker dem, lav varme og treg matlaging gi deg den beste vrborden.


For mopp-saus
· 1 1/2 kopper cider eddik
· 2 kopper eple cider
· 2 bay blader
· 4 cloves hvitløk, hakket fint
· 3 spiseskjeer hot saus
· 1 spiseskje salt
· 3/4 kopp BBQ gni, oppskrift følger


Hvis du vil gni
· 1/4 kopp paprika
· 1/4 kopp mørke brunt sukker
· 2 spiseskjeer sort pepper
· 1 spiseskje salt
· 1 spiseskje selleri salt
· 2 teskjeer Lonnie pulver
· 2 ts tørr sennep
· 2 ts spisskummen
· 1 ts Cayennepepper


Forbereder ribbeina - vask ribbeina og blot tørr med papir håndkle. Plasser ribbeina kjøtt-side opp. Kutte linje av fett på undersiden av ribber å fjerne cartilaginous vrbord-tips. Flip kjøttet over og avskåret flaps av kjøttet på innsiden av ribbeina. Dette er ikke egentlig, men vil hjelpe til å hindre dem i å brenne. Fjerne membranen på baksiden av hvert rack ribbeina. Du kan bruk fingrene til å trekke den av, men noen ganger er det enklere å bruke en papir-håndkle eller en dishtowel for å få et sikkert grep.


Kombiner ingrediensene til gni og bland godt. Rikelig gni ribbeina på begge sider med blanding. Bryt hver vrbord i plast brytes deretter aluminiumsfolie og la marinate i minst 4 timer, men over natten er best.


Forbereder røyker – Presoak din tre chips i vann for omtrent en time. Plassere en drypp kokekaret i midten av din røyker med rikelige mengder vann. Ildsted trekull er best å få din coals startet. Når du har varmt coals spre dem ut og sette en helse mengde dine sjetonger.


Røyking ribbeina – sted aluminiumsfolie på rack før å plassere ribbeina ned, og en annen løs stykke over ribbeina. Plasser ribbeina på røyker over drypp kokekaret og dekker røyker. Starte oppsamling-med mopp-saus etter 30 minutter, oppsamling-hver 20-30 minutter. Du trenger å etterfylle coals wood sjetonger skjemaet og tid til annen etter behov. Ribbeina er ferdig når kjøtt er svært øm og det har shrunk tilbake fra endene av bein. Ved temperaturer bør som spenner fra 200-250 din ribbeina ta omtrent 4-5 timer imidlertid hver røyker er forskjellige.


Klipp hver steinhelle mellom vrbord bein og tjene med din favoritt barbecue-saus på side.

No comments:

Post a Comment