Saturday, December 24, 2011

Happy sunn helgedager med denne Eggnog oppskrift

Når det er ferie tid, bare en drink kommer til hjernen: gløgg.


Dette sunn drikke oppskrift er deilig og den bruker soymilk istedenfor hel melk. Det blir en helt ny smaken og farge med tillegg av peppermynte olje.


En drink fyller opp din buk like før til køys. Serverer den varme og du vil være på vei til søvnig by.


Nå kan du drømme unna mens Santa gjør sin magi.


Ingredienser:


4 egg, atskilt
2 kopper soymilk
1 kopp granulert hvitt sukker
2 tbsp. vanilje ekstrakt
2 kopper tung krem
1 tbsp. peppermynte olje
1 tsp. bakken Muskat
1 tsp. bakken kanel
1 tsp. gresskar spice


Hvis du vil gjøre:


Først, ta 4 egg og sette egg hvitt i en bolle og eggeplommer i en bolle.


Sette halvparten kopp hvitt sukker i hver bolle med egg. Slå hver egg bolle litt.


Legge til heavy cream gradvis egg hvitt. Holde whipping denne blandingen. Legge til vanilje i denne egg bolle. Nå i en middels størrelse bolle, kombinere begge egg blandinger.


Hvis du vil legge soymilk sakte. Fortsette stirring mens du legger til melk. Gløgg ville ikke være komplett uten å bruke noen bakken Muskat. Denne oppskriften legges det rett inn i miksen, og ikke bare som en garnityr på toppen.


Denne oppskriften bruker også mer krydder enn bare tradisjonelle Muskat. Nå legger du til bakken kanel og gresskar spice å bolle miksing. Holde whipping gløgg. Nå tid for et spesielt tillegg til vanlige gløgg.


Legg en spiseskje peppermynte olje. Dette gir jevne gløgg mer av en Christmas smaken.


Chill din gløgg i kjøleskapet før servering. Etter at det har kjølt, pour gløgg i en helligdag punch bolle. Legge til en dash av bakken Muskat på toppen og en dollop av fett gratis innpisker krem før serverer et glass til en dine gjester.

No comments:

Post a Comment