Saturday, December 3, 2011

Campingplassen måltid planlegging og oppskrift

Hei alle sammen,


I dag vil vi snakke om måltid planlegging. Måltider er en av de mest minneverdige aspektene ved en camping tur, og hvis ett måltid er en katastrofe, vil du aldri høre til slutt. Jeg vil vise deg hvordan å unngå utgifter halv dag på kjøkkenet og fortsatt levere et måltid som vil kutte sine sokker ut. Pre-planlegging og pre prep er en flott måte å kjøpe mer tid for å gjøre hva du kom for "Camping". Senere vil jeg dele en oppskrift som inkluderer en flott måte å pre cook pasta. Det finnes to metoder for måltid planlegging, metoden rasjon og oppskrift-metoden. I dag vil jeg fokusere på oppskrift-metoden. Jeg vil gå i dybden på rasjon-metoden i en senere utgave. En liten gruppe i en innstilling for leiren vil finne oppskrift-metode mye enklere å implementere. Hvis du har en stor gruppe eller må være mobile er rasjon-metoden ønskelig.


En effektiv og morsom måte å planlegge din meny er å samle opp alle favorittoppskriftene dine og gjøre en daglig meny som er sentrert rundt din planlagte aktiviteter ikke bekymre deg plass eller forsyning restriksjoner. For eksempel hvis du planlegger noen Vandring, smørbrød vil gjøre knep. Hvis du har tenkt å holde nær området kan du råd til noen mer forseggjort måltider. Jeg prøver å planlegge for en rekke situasjoner. Dette tillater deg å være rettes når du treffer området. Du trenger ikke å følge menyen til tee. Blande den opp, være spontan og ha det gøy.


Når du har din meny, finne ut hva gir deg må, deretter avhengig din plass og vekt krav justerer menyen og/eller utstyret ditt deretter. Ellers bare å lage på menyen, kan det være en virkelig utfordring. Målet vårt er å ha det gøy. Denne metoden for måltid planlegging er en enkel måte å finne ut hva leverer du trenger uten en masse størrelse og vekt beregninger. Det er mange kompliserte formler du kan bruke for måltid planlegging og i noen omstendighet som backpacking eller lengre turer disse er avgjørende, men for gjennomsnittlig leirplassen sikkerhet ikke nødvendig. Hvis du glemmer eller overse noe, har de fleste Campingplasser enten en butikk på webområdet eller innen en kort kjøreavstand. Du kan sparke deg selv for å ha til å tilbringe to ganger hva noe er verdt, men du vil ikke sulte.


Når planlegging menyen inkluderer nok av ferskvann, strømkrevende snacks og stien mat som frisk frukt, beef jerky og granola. Hold deg unna ting som chips, brus og informasjonskapsler med mindre du har planer om å sitte rundt leiren ønske du hadde en TV til å se. Friluftsliv forlange en masse energi og brenne mye av calories. Den beste måten å planlegge sunne måltider er å bruke USDA'S Guide matpyramiden. Vær oppmerksom apetitter vil være opp så plan tilsvarende. Klikk på lenken ovenfor for å besøke USDAS nettsted.


Så mye pre-planlegging og pre prep som mulig. (Det vil si at det som 5 ganger hurtig) Jeg bruker en masse zip Lås poser, kutte og matlaging så mye som jeg kan før jeg kommer til området. Bruk en kjøligere å holde din perishables liker melk, krydder og frisk grønnsaker. Jeg bruker pulverisert melk i alle mine leiren oppskrifter fordi det er praktisk å bære og lett å konvertere din oppskrift til frisk melk, hvis du har den. Jeg vanligvis bruke frisk melk for de første dagene så gå til pulverisert melk etter at vi har kjørt. At minst som er planen. Datteren min elsker å drikke melk og alltid kaster en plass når vi kjører ut av friske. Jeg ofte meg selv skrive inn samfunn i bytte for en liten fred og ro på nytt.


Den fine tingen om metoden oppskrift-menyen planlegging er de fleste Hjem oppskrifter kan konverteres til utendørs oppskrifter med svært liten innsats. Denne neste oppskriften er et perfekt eksempel på noe som er like deilig hjemme eller ut på leirplassen. Legg merke til pre-planlegging tips som gjør dette til en rask fiks uten kompromiss på smak.


Campingplassen Pasta Italiano


7-8 oz pasta
4 Tbsp olivenolje eller peanut olje
1 lb italiensk pølse kutt i ½ tommers stykker
1 28 ml kan italiensk stil knust tomater (ikke erstatte med vanlig knust tomater)
1 ts hvitløk pulver
Salt og pepper
Parmesan OST


Gjøre viderelesning Tip: Cut pølse før hånden og lagre i en veske med glidelås lås.


Gjøre viderelesning Tip: Koke pasta hjemme som anvist på pakken. Avløp og skyll med kaldt vann. Legg til pasta og 2 Tbsp olje i en stor bolle. Kaste før jevnt belagt, forsegle i en zip Lås bag og lagre i kulere til nødvendig.


Gjøre viderelesning Tip: Planlegge flere pasta retter og koker pasta samtidig. Lagre hver del i en separat bag. Bruke en permanent penn for å skrive navnet på oppskrift hver pose er ment for.


Før du klargjør måltid-Fjern passende pasta bag fra kulere, og la det nå romtemperatur.


Varme 2 spiseskjeer olje i en stor skillet på middels høy. Legge til pølse og brown jevnt til tilberedt gjennom. Avløp fett; legge til knust tomater og hvitløk pulver. Stirring konstant bring til en byll og redusere varmen til Middels. Putre før tykkere ca 5 til 10 minutter. Fjern fra varmen og Legg pasta. Bland godt. Hvis din skillet er for liten til å legge til pasta kan du blande alle ingrediensene du trenger i en stor bolle. Varmen av saus vil oppvarmer pasta. Legge til salt og pepper å smake og tjene med parmesan OST.


Whala! En enkel deilig måltid pisket opp på et blunk. Garantert å holde oss til ribbeina etter en hard dager spille. Ikke glem å forlate noen rom for S'mores.


Timothy D McBride

No comments:

Post a Comment