Monday, December 5, 2011

Barbequed ribbeina Kansas City stil

Kansas City ribbeina er alvor når det gjelder BBQ. Tradisjonen tro er Grill i Kansas City tørt gni krydret, røkt med hickory og belagt med en KC stil saus. For Kansas City betyr saus en tykk, rik og tangy basert tomatsaus med molasses og noen ganger et snev av eddik. Kjøttet er seared, langsom tilberedes og mopp bastillen med saus til kjøtt er øm og en hyggelig crust har dannet på utsiden. Rulle opp ermene og gjør deg klar for saus som du liker å få under fingernails.


Kansas City's første registrerte barbequer var Henry Perry tilbake i 1908. Perry bli svært godt kjent for hans saftige ribbeina og ville tjene dem til kunden som ville komme fra miles unna. Perry konvertert et gammelt vogn barn til en restaurant og ville anrette er ribbeina på avisen for 25 cents en skive. "Gammel mann Perry's" restaurant var plassert på 1800 & Highland og ble senere solgt til George Gates og Charlie Bryant. Det blitt kjent som Arthur Bryant og fortsatt i dag betraktet som en av Amerikas største vrbord leddene. I dag Kansas City skryte over 90 vrbord restauranter.


Som med alle vrbord først starte ved å fjerne membranen på baksiden av ribben. Dette kan vise seg for å være vanskelig med våte finger. Tørre hender og en papirhåndkle fungerer bra for dette. Papir-håndkle gjør det mulig å få et bedre grep på membranen. Jevnt frakk ribber med tørr gni, bryte med plast brytes og deretter foil. Kjøle for minst 3-4 timer men over natten er best. 30 minutter før du er klar til å lage mat ribber, fjerne dem fra kjøleskap og tillate for å komme til romtemperatur. Kontinuerlig mopp ribber med saus til ferdig med matlaging.


Kansas City stil tørr Rub:
1 C sukker
½ C paprika
¼ C kosher salt
¼ C selleri salt
3 spiseskjeer løk pulver
3 spiseskjeer chili pulver
2 spiseskjeer spisskummen
2 spiseskjeer sort pepper
2 ts tørket sennep pulver
1 spiseskje Cayennepepper


Klassisk Kansas City stil saus:
1 ts krydret salt
1 ts chili pulver
1 ts spisskummen
1 ts milde karri
1 ts paprika
½ ts bakken allehånde
½ ts bakken kanel
½ TS mace
½ TS sprakk nystekte svart pepper
½ TS Cayennepepper
2 C ketchup
¾ C mørk unsulphered molasses
½ C hvit rødvin eddik

No comments:

Post a Comment