Thursday, December 1, 2011

Grandmas rømme informasjonskapsler

Disse informasjonskapslene er mine personlige favoritter. Du virkelig trenger å kjøle dem i én time før matlaging. Det er grandmas hemmelig tips for å gjøre dem slå ut til høyre. Du må også å sile din mel først og deretter måle ut tre kopper.


Ingredienser:


3 kopper sifted alle formål mel
1 ts bakepulver
1/2 ts bakervarer brus
1/2 ts salt
1 kopp myk smør
1 1/2 kopper sukker
2 egg
1 kopp rømme
1 teskje vanilje


Pålegg:


1/2 kopp sukker
1 teskje kanel


Veibeskrivelse:


1. Kombinere mel, bakepulver, bakervarer brus og salt. (Det er den enkleste måten å gjøre dette med din sifter. " Det vondt ikke mel å være re-sifted.) Avsatt tørr blanding.
2. Kombiner og bønne smør, sukker og egg før de er lyse og LUN.
3. Bland i rømme og vanilje til blandingen er fin og jevn.
4. Legg til tørr blanding gradvis.
5. Kjøle cookie dough i én time.
6. Preheat din ovnen til 375 grader.
7. Slipp spiseskje størrelse cookie dough blanding til din smurt cookie ark, og pass på at de er omtrent to og 1/2 tommer fra hverandre. (Dough vil puste og spre ut.)
8. Skvette informasjonskapsler med pålegg.
9. Bake informasjonskapslene 10-12 minutter eller til topper av informasjonskapslene er en lys gylden brun farge.


Gjør 3 1/2 til 4 dusinet informasjonskapsler.

No comments:

Post a Comment