Thursday, December 15, 2011

Hvordan Cook Tyrkia på naturgass Grillene

Julen bringe med seg tanker av utskjæring og serverer deilig kalkun middag til familie og venner. Tradisjonen har sine fans, men kanskje dette året du ønsker å prøve en vri på Tyrkia-oppskrift. Hvis du har en gass grill, og nyte den røykfylt smaken av grillet kjøtt, hvorfor ikke prøve grilling dine Tyrkia dette året? Det er ikke bare mulig, det er ganske enkel. Og det leverer en deilig flavored fugl i tabellen. I tillegg har Tyrkia på grillen istedenfor i ovnen etterlater deg med alle rom du trenger til å klargjøre resten av middagen på kortere tid.


Når du er klar til å kjøpe dine Tyrkia, er det første du bør vurdere størrelsen på grillen. Du ønsker ikke en fugl som er så enorm at det ikke får plass på grillen rack. Ideelt sett Tyrkia som du velger skal sitte på grillen og lokket bør lukke uten å berøre bird. Hvis dette ikke er mulig, bekymre deg ikke, du fortsatt kan grille dine Tyrkia. Du trenger noen heavy duty aluminiumsfolie og en v formet grillen stand eller annet metall matlaging instrument som kan du trygt bruke til rekvisitt åpne lokket på grillen.


Forberede og ting Tyrkia som normalt. Plasser den på grillen slik at det plasseres over en brenner som du kan slå av. Deaktivere som brenner og andre brenner eller brennere på. Siden du ikke virkelig "snu" en Tyrkia, vil kalkun å lage mat ved indirekte varme, ikke av en direkte flammen under den.


Du får røykfylt smaken ved hjelp av tre sjetonger. Hvis du ikke har brukt tre sjetonger før, er de enkle å bruke. Du suge dem i vann slik at som de tørke ut fra varmen av grillen, vil de slipper en flavored røyk som gjennomsyrer Tyrkia. Du kan kjøpe en skuff som er utformet for å sette tre sjetonger på grillen, eller du kan lage en selv fra heavy duty aluminiumsfolie. Ta tre sjetongene ut av vannet og sette dem i din brett. Plasser skuffen på grillen over opplyst brenneren.


Deretter kan du lukke lokket fullt hvis mulig. Hvis det er ikke mulig, rekvisitt lokket opp akkurat nok til å holde den fra berøre Tyrkia. Deretter dekk resten av åpning med aluminiumsfolie. Hvis varmen blir ut du har sannsynligvis å lage mat Tyrkia lengre. Imidlertid folien skaper nok en barriere slik at røyken holdes circulating inne grill og flavoring Tyrkia.


Tiden det tar å lage mat Tyrkia vil variere avhengig av om du kunne lukke grillen helt. Hvis du kan, vil det ta mindre tid. Hvis du ikke kan, kan du øke varmen på andre brenner eller brennere for å prøve å gjøre opp for tapt varmen ved å ha til rekvisitt åpne grillen. Etter et par timer, rotere Tyrkia 180 grader for å sikre selv matlaging.


Som med alle metoden å tilberede fjærfe, er det viktig å sørge for at når temperaturen av kjøtt 160 grader Fahrenheit. Ideelt sett bør du bruke en kjøttet termometeret for å overvåke temperaturen mens du koker. Hvis du ikke har en, så må du sjekke beredskap av poking lår med en gaffel eller skewer. Hvis juice kjører ut er klare og Tyrkia har slått en fin gylden brun farge, er du klar til å fjerne den fra grillen. Vurder å Vinduer Tyrkia med saus du bruker på andre meats, eller muligens å legge barbecue-saus den tradisjonelle cranberry saus som en condiment. Ikke vær redd for å eksperimentere - nyte den nye vri du legger på en gammel familietradisjon.

No comments:

Post a Comment