Wednesday, December 28, 2011

Hvordan å lage mat virkelig sprø Duck eller kylling

Hvis du liker meg elske du huden på utsiden av and, hvis det er sprø. Teksturen av måltidet kan helt endres med en sprø hud.


Hemmeligheten er å sikre at anda scoret over hele forsiden og saltet tungt.


Dette hjelper tørr opp huden og gjør en super sprø hud. Du vil ikke være den eneste som nyter denne sprø Duck oppskrift, men alle andre på middag bordet.


Ta anda du skal bruke for din main parabolen lage åpninger i brystet med en kniv og rote med en gaffel. Salt brystet tungt bruk ditt eget skjønn og smak. Du kan bruke denne metoden for noen oppskrift du kan tenke på.


Bare bruk matlaging instruksjonene fra oppskrift du bruker. Plasser fugl brystet ned på bakervarer panorer og lage mat sånn for om ¾ av den totale tiden som oppskriften sier å koke det for, og husk å renne fett fra bird, vanligvis ved σ stikke den med en gaffel under vinger og ben.


Under den siste ¼ av matlagingen kan du bruke broil på ovnen til slutt matlaging opp brystet. Dette bør gjøre huden sprø mens anda er fortsatt fuktig. Siden denne måten å tilberede kan brukes til nesten alle oppskrift på sprø anda oppskrift du har, gir det deg flere valgmuligheter for teksturen du vil bruke for ditt måltid.


Matlaging handler om blande ting og bygge din egen måter av matlaging og oppskrifter.


Siden du er slitting bare fettstoffer laget av fugl kan du også bruke som for å stikke seg vekk noen skjulte krydder. Prøv tucking din favoritt urter inn i åpninger under huden, som fett smelter bort det vil risle ned og ut av fugl, men først vil det seep inn i kjøtt.


Dette kan legge en ny dimensjon til kjøtt, noe som gjør det enda mer saftig. Å ta disse tipsene bør du kunne bruke fantasien til å komme opp med mange flere combos. Med sprø anda oppskrifter kan du legge til ekstra smaker og også legge til en helt ny tekstur til parabolen.


Bruk disse to sammen for å prøve ut nye ting, å bruke sprø hud legge til tekstur i en ellers glatt måltid. Så prøve neste måltider med anda du koker ut noen av disse combos, bare ved hjelp av smak og fantasi. Det er tusenvis av oppskrifter i bøker og Internett og Kombiner med.

No comments:

Post a Comment