Thursday, December 8, 2011

Hemmeligheten for å forberede den perfekte Paella

Ifølge The American Heritage Dictionary av engelsk språk er paella en flavored med Safran parabolen med varierende kombinasjoner av ris, grønnsaker, kjøtt, kylling og sjømat. Ordlisten forklarer også at i gammelfransk og katalansk språk, paella betyr stekepanne eller potten. Tradisjonelle paella pan er flatt og med stor diameter, kan det også ha håndtakene på hver side.


Faktisk, er paella en av de mest allsidige rettene å gjøre. Paella har også fordelen av å være flott å rense ut kjøleskap og bruke opp leftover kjøtt og grønnsaker. Hvilken som helst kombinasjon vil til slutt bli stor hemmeligheten ligger i kjemi. Paella er en tallerken som vanligvis er gjort å mate flere personer. Videre er paella ganske flavorful neste dag som smak har hatt tid til å blande sammen og bli sterkere.


Denne artikkelen er ikke en oppskrift, men heller en disposisjon som beskriver tre grunnleggende trinnene du må følge for å gjøre en flott paella samtidig la leseren (kokk!) latitude til å være kreativ og gjøre parabolen sine egne ved å tilpasse den til sin smak.


Første ris.


Velg en type av ris som du er komfortabel med. Stemning ledig å eksperimentere, men vet at paella inneholder mye av ingredienser, og hvis du er fornøyd med sluttresultatet med en bestemt type ris, kan du ende opp med mye av avfall. Basmati, brun eller en blanding med vill ris kan legge til flotte smak og tekstur. Følg instruksjonene på pakken med hensyn til vask og matlaging ris. Fint hogge noen løk, hvitløk og tomat. Varme en kjele og legge til olivenolje når kasserolle er varmt (Pass på at olje ikke starter røyking. Brent olivenolje er kreftfremkallende og ganske usunn). Når oljen er varmt, kan du kaste i uncooked ris. Ta knekken uncooked ris, gir det en nutty smak. La ris fry i kasserolle for et minutt eller så. Legge til hakkede løk, hvitløk og tomat inntil de bløtgjøre, miksing stadig. Krydre med Safran, salt og pepper. Du kan gjerne eksperimentere. Spisskummen Cayenne ulike fine urter eller enda en bit kanel eller cloves kan enkelt legges for en flavoring av din egen. Denne blandingen bør ikke være på komfyren for mer at tre til fem minutter. På høy varme med konstant miksing, ingen av ingrediensene bør holde oss, men de bør bland godt sammen og bløtgjøre. Når alle ingrediensene er kombinert, kan du fjerne kasserolle fra brenneren og blande i noen frosne erter. Legge til nok erter å gjøre en godt balansert blanding.


Andre kjøtt.


I en stekepanne på høy varme, brun noen stykker av kylling. Øvre thighs, drumsticks, brystene... det er alt godt. Ikke kokken kjøtt helt, men brun utsiden. Når browned, avsatt kjøtt. Lam kan også legge til gode smaken din paella.


Tredje kombinerer det hele.


Dekk nederst paella-pan med uncooked ris-blanding. Legge til browned kyllingen på toppen. Legge til uncooked Merguez (krydret lam pølser) og liten fisk filets fremhevet og festet med et tannpirker eller en streng. Bruke alle typer fisk, men pass på at dens kjød vil holde godt sammen. Helle noen kylling buljong på toppen (Hvis kjøttkraft er varm cooking gang vil redusere). Legg merke til at du også kan legge til vin for mer smaken. Dekke paella parabol og cook i ca 45 minutter på 350F, eller til ris tilberedt. På dette punktet kan du legge rå reker eller muskler og lage mat avdekket i en annen fem minutter.


Kort sagt, er hemmeligheten for å forberede den perfekte paella å gjøre den til din egen!

No comments:

Post a Comment