Tuesday, December 13, 2011

Secret å perfeksjonere sjokoladekaker

Hvorfor er at når du ser en oppskrift med ferdige informasjonskapsler avbildet, og forsøk deretter å reprodusere de informasjonskapslene som de aldri komme ut "akkurat"? Det er fast food-reklame friste deg med en stor saftig hamburger perfekt sitter på en fersk bun, og når du faktisk kjøper burger, hva du får er et shriveled stykke kjøtt fast mellom to sammenslåtte stykker av bun!


Vil du at chocolate chip cookies å komme ut myk og chewy hver eneste gang? Hemmeligheten for å perfeksjonere chocolate chip cookies er egentlig veldig enkelt! Og du kan gjøre dem med noen chocolate chip oppskrift til din disposisjon.


Problemet med de fleste chocolate chip cookie oppskrifter er de har du slipper en spoonful på en cookie ark og bake dem for 9-12 minutter før topper er gylden brun. Det er for lang! Da topper er gylden brun, bottoms er mørk brun, eller enda verre, brent. Etter at informasjonskapslene har bakt dette lang, fjerne dem fra ovnen i dette over-baked tilstand, og å ha dem stå bare fører dem til hardner opp som jawbreakers. I stedet for myk, chewy informasjonskapsler som smelter i munnen, ender du opp med hardt, crunchy informasjonskapsler med brent bottoms.


Slippe større mengder på cookie ark å gjøre større informasjonskapsler virker ikke. Det tar lenger tid på midten av informasjonskapselen til å bake, og du likevel ende opp med brent bottoms og hardt informasjonskapsler.


I stedet for å følge oppskrift-instruksjonene bake 9 til 12 minutter, underbake informasjonskapsler ved et par minutter. Første gang du prøve denne, vil du måtte leke seg med tiden og størrelsen på din informasjonskapsel drops å få perfekt chocolate chip-informasjonskapselen for din ovnen. Men som en generell regel, når du innlegge din informasjonskapsel brett din ovnen (alltid på topp-rack), angi ditt tidtaker for 6 til 8 minutter. Når du trekker ut informasjonskapsler, bør ikke hele toppen gylden brun. I stedet bør toppene i toppen av informasjonskapselen bare snu brun. På dette tidspunktet, hele bunnen av informasjonskapselen er gylden brun og resten av informasjonskapselen er den samme fargen som batter.


Fjern skuffen informasjonskapselen fra ovnen, og la dem stå for et minutt eller så siden cookies blir utrolig myk og vil falle fra hverandre hvis du prøver å umiddelbart fjerne dem fra cookie ark. Etter at de har autorisert opp litt, kan du fjerne dem fra cookie ark til kjøling stativet eller et stykke voks papir.


Med denne metoden, er du garantert å bake perfekt chocolate chip cookies, og har folk spør hva din hemmeligheten er!


Grunnleggende Chocolate Chip Cookie oppskrift


2-1/4 kopper all-purpose mel
1 ts bakervarer brus
1 ts salt
1 kopp smør, softened
3/4 kopp granulert sukker
3/4 kopp pakket brunt sukker
1 ts vanilje ekstrakt
2 egg
2 kopper semi-søt sjokolade morsels
1 kopp hakkede nøtter (valgfritt)


Kombinere mel, bakervarer brus og salt i en liten bolle. Slå smør, sukker, brunt sukker og vanilje i store mikser bolle. Legge egg ett om gangen, slo godt etter hvert tillegg. Gradvis slo i hvetemel blandet. Rør i morsels og nøtter. Slipp av TS bort på ungreased bakervarer ark.


Bake i preheated 375 grader f ovn for 6 å 7 minutter, eller til toppene i toppen av informasjonskapselen begynner å brown. La stå i 2 minutter. Fjerne wire rack eller voks papir å avkjøle helt.

No comments:

Post a Comment