Wednesday, December 14, 2011

14 Lett Cooking Tips For kjøtt og fjærfe treg komfyr oppskrifter

Den første julaften vi brukte med min svigerfamilie i deres nye land Hjem, min svigermor klokt ga meg en treg komfyr. Hennes omtenksomme gave hjalp Dan, og jeg liker den mest praktiske alle matlaging metoder, selv med vår lange arbeidsdager og pendle.


Jeg vil alltid skatten minner om deilig aromaer wafting gjennom inngangsdør som vi gikk inn i huset etter en lang dag på jobb og en nerve rasling pendle trafikk.


De fleste av treg komfyr oppskrifter som jeg brukte var basert på meats og fjærfe. Her er 14 enkle tips for å gjøre din treg komfyr oppskrifter velsmakende og trygt:


Tips # 1 - Ifølge US Department of Agriculture, bakterier i mat blir drept ved en temperatur på 165 ° F. Meats tilberedes i treg komfyr nå en intern temperatur på 170 ° i biff og så høyt som 190 ° F i fjærfe. Det er viktig at du følger den anbefalte matlaging tider og å holde dekselet på treg komfyr under matlaging.


Tips # 2 - det er best ikke bruke treg komfyr for store stykker som en steke eller hele kylling fordi maten vil så sakte koker det kunne forbli i bakterielle "danger zone" for lenge.


Tips # 3 - alltid avise kjøtt eller fjærfe før du setter det inn i en treg komfyr.


Tips # 4 - Meats cook generelt raskere enn de fleste grønnsaker i en treg komfyr.


Tips # 5 - Trim alle fett fra kjøtt og fjærfe. Fett kan øke temperaturen av væske i treg komfyr og redusere cooking gang. Dette vil føre til maten t være overcooked. Fett også vil smelte med lang mat ganger, og vil legge til en ubehagelig teksturen i det ferdige rett.


Tips # 6 - matlaging ved høyere temperaturer vil vanligvis gi deg en tøffere stykke kjøtt. for alle dag matlaging eller for mindre anbudet klip av kjøtt, kan du bruker innstillingen lav.


Tips # 7 - treg komfyr oppskrifter er best brukt med tøffere klip av kjøtt.


Tips # 8 - For beste farge og tekstur, bakken biff er best browned før du bruker, unntatt i Meat Loaf eller andre lignende retter.


Tips # 9 - det ikke er nødvendig å brune kjøtt før treg matlaging, men det gir mer dybde av smaken i maten og fjerner noen av fett, særlig i svinekjøtt, lam og pølser. Hvis kjøttet er mager, vel trimmet og ikke svært marmorert, trenger det ikke å være browned.


Tips # 10 - For roasts og stews, pour væske over kjøtt. Bruk ikke mer væske enn angitt i treg komfyr oppskrifter. Mer juice i kjøtt og grønnsaker beholdes i langsom matlagingen enn i konvensjonell matlaging.


Tips # 11 - mørk kjøtt tar lengre tid å lage mat, så hvis en hel klipp opp brukes kylling, sette lår og Ben på bunnen.


Tips # 12 - litt mer unyansert teksturen av corn-fed, organisk eller frittgående fjærfe er ideell for treg komfyr oppskrifter.


Tips # 13 - de fleste meats krever 8 timer matlaging på lav. Bruk billigere klip av kjøtt - ikke bare vil du spare penger, men disse meats fungerer bedre for treg komfyr oppskrifter. Billigere klip av kjøtt har mindre fett, noe som gjør dem mer egnet til crockpot matlaging. Fuktig, lenge matlaging ganger resultere i veldig søt meats.


Tips # 14 - Farberware FSC600 6-kvart Oval treg komfyr ovale utformingen imøtekommer oversize roasts, hele kyllinger, hams eller ribbeina. Den vise egenskaper en stor, 6-kvart kapasitet steintøy rutefly, hvilke reir inni en krom treg komfyr base og innstillingen for automatisk bytter til en lavere innstilling for holde varme etter lager mat.


For dem hvem ikke er bekymret for matlagingen i aluminium West Bend allsidighet vil 6-kvart Oval treg komfyr fungere godt for å lage mat meats. Den har en flyttbar aluminium Sett inn som kan brukes på stovetop til brun meats og caramelize løk før treg matlaging. Bunn-enhet kan også brukes på egen hånd som en liten griddle. Dens oppvaskmaskin Sett inn har en nonstick interiør og en inkludert roasting rack.

No comments:

Post a Comment