Sunday, December 18, 2011

Hvordan velge den perfekte brød-Maker

Brød beslutningstakere er svært populære. Den gjennomsnittlige personen kan gjøre lekkert, hjemmelaget brød ganske enkelt med en brød-maker. Selv med enkelt en brød-maskin, må du likevel bruke forsiktig når du legger til ingredienser, selv om du bruker en blanding. Du kan gjøre en rekke former og størrelser av brød med en brød-maskin. Mange bruker en brød-maskin å mikse ingrediensene deretter bake brød i en tradisjonell ovn. Skriftstørrelser går fra ett pund til to pounds eller mer, og du vil mest sannsynlig velge mellom en firkant eller runde brød pan.


Noen brød beslutningstakere vil ha en preheat syklus å varme ingrediensene før bakervarer. Hvis du vil at ditt brød å stige riktig, kan du velge en brød maker som ikke er i varmer før tidspunktet å bake brød. Brød beslutningstakere vil vanligvis ha egne innstillinger for forskjellige typer brød. Det kan være innstillinger for hvete eller franske brød, og du vil kunne velge doneness av brød som et lys, Middels eller mørk innstillingen. Det vil også normalt være en vanlig eller rask bake syklus. Det er ønskelig å ha et vindu i øverst eller på siden av brød maskinen slik at du kan se fremdriften for ditt brød, mens det er bakervarer.


Det finnes en rekke alternativer å velge i brød beslutningstakere, så du kan først vil vurdere hvor mye plass du har til å lagre den nye maskinen. Brød beslutningstakere kommer i en rekke størrelser, så velg en som du kan lagre lett. Du bør velge kapasiteten av brød-maker som er basert på hvor stor din familie er og hvor mye brød de spiser. Du kan velge en brød maker med en tidtaker som forsinkelse som gjør at du kan plassere mix i brød-maker før du drar hjemmefra, hver dag og brød vil være klar når du kommer tilbake. Hvis du vil at brød maker å forberede dough, men ikke koker det, vil du måtte finne en brød maker med denne funksjonen. Velg en brød maker som vil varsle deg når det er på tide å legge til ekstra ingredienser som frukt og nøtter. I tilfelle du er borte når brødet er ferdig, vil du også ønsker en "Hold varm"-funksjon. Se etter crust kontrollfunksjoner og spesielt miljø for frukt, nøtter, ost og grønnsaker.


Studere garantien veldig nøye for å sikre at du vil kunne få service- og deler om nødvendig. Husk at hvis din familie forbruker en liten mengde brød nå, når du kjøper ny brød maker at forbruket er trolig vil øke dramatisk. Velg en litt større størrelse som du regner med at du trenger. Husk at funksjonen Behold varm er flott, men hvis du lar brød i brød-maker for en lengre periode av tid kan det bli soggy og flat. Et brød-maker er et flott tillegg til ditt hjem. Nothing compares til lukten av nybakte brød fra ditt eget kjøkken.

No comments:

Post a Comment