Tuesday, December 20, 2011

Sunn bakken Beef Oppskrift

Dette sunn bakken beef oppskrift er så deilig som det er næringsrik. Denne hjertelig chili har en fet, karakteristiske smaken som noen chili lover vil sette pris på.


Kanskje du eller noen du er glad i er ikke også funnet av chili, vel jeg utfordrer deg til å ta ut en skje og prøv denne parabolen. Du vil umiddelbart licking leppene og som vil bli fulgt med en klar YESSS!. Det er verdt et forsøk.


Ingredienser:


1 lb lean kutte bakken biff
1 tbsp. extra virgin olivenolje
2 kopper rød nyre bønner
2 tsp. chili pulver
1 tsp. bakken rød pepper
1 kopp frosset mais
1-8 oz. kan tomatsaus
1-8 oz. kan terninger tomat med grønt chilies
1 kopp Tabascosaus
½ cup gule løk, terninger


Hvis du vil gjøre:


Suge den røde nyre bønner overnatter i kaldt vann før du bruker dem i denne oppskriften. Kombiner olivenolje og hamburger kjøtt i en skillet.


Cook kjøtt på høy varme til rosa fargen har forsvunnet. Fjern skillet fra varmen og renne enhver overflødig hudfett. Sette hamburger kjøtt i en stor kasserolle. Nå skal du legge til nyre bønner.
Vesken frosne av korn har å Tine litt før du legger det til bønner og kjøtt. Legge til kornet. Nå åpne dine kan av tomatsaus og tomat med grønt chilies. Tomater og chilies trenger ikke å være drenert.


Denne ekstra saus vil bare legge flere smaker. Ingen skade gjort.


Terninger opp den gule løk, og Legg det til bønner og hamburger kjøtt.


Til slutt må du sesongen din meaty chili med bønner. Den første krydder legges er Tabascosaus. Bruke mer eller mindre saus avhenger opp på din preferanse for krydret smaker. Rør chili etter tilføyer Tabascosaus. Til slutt, Legg til chili pulver og rød pepper. Rør chili enda en gang.


Bringe denne chili til en full koke og koke på høy varme i 15 minutter. Redusere varmen til middels og omslaget.


Cook for en annen 10 minutter.


Serveres straks med et stort stykke cornbread.

No comments:

Post a Comment