Saturday, December 10, 2011

Løk, fabelaktig, Superb perfeksjon

Løk er absolutt en av de mest delikate og fleksible varer du bruker på kjøkkenet. Fra savory dampende supper å tilfredsstille hjemmelaget salsa, spille løk en viktig rolle i våre daglige matlaging.


Flavorful appetittvekkere fra løk fall til salat dressing, hovedrett casseroles, selv løk focaccia brød akkompagnement til middag.


Kjøpe løk er en enkel oppgave. Se etter tørt, papery skinn med ingen myke flekker. Du bør også se fravær av noen sterke lukt. En god tørr løk vil ha svært lite til ingen lukt til det i det hele tatt. Hvis den har begynte en sterk løk lukt sirkeldiagrammet har allerede å slå dårlig.


Varianter av løk inkluderer Vidalia, Texas 1015, rød, grønn, Everett fra Washington og Maui fra Hawaii. Søt løk som Vidalia og Everett er myk nok å spise rå, men de er gode "bakt" på grillen og servert med grillet steker eller burgere. Prøve dem i ovnen også.


Caramelizing løk under matlagingen vil gi en rik sweetness til oppskrifter, styrke kjøkken aromaer og har alle spør, "Hva er for middag?" Etterfulgt kort tid ved "fabelaktig, superb og perfeksjon."


Capt'n Salsa har en nesten komiske måte å lagre løk, men det virkelig fungerer.


Ta tak i et gammelt par av din kone panty slangen, kuttet av bena. Nå bare slippe en løk i etappe av slangen og Knut en knute direkte over sirkeldiagrammet. Gjenta denne prosessen til hver løk er sikret og henge slangen på et kjølig tørt og godt ventilert sted, ut av direkte sol lys.


Hvis du vil fjerne løk, bare kuttet slangen med et par saks rett under knuten og sirkeldiagrammet enkelt faller ut. Du burde være i stand til å holde din løk for om tre måneder.


Kosher salt er en av de beste tingene du bruker til å fjerne lukten av sirkeldiagrammet fra hendene. Vask hendene ved hjelp av en liten parabolen vask soap, vann og ca en teskje full av salt. Noen salt vil gjøre, jeg liker bare kurset teksturen av kosher salt. Skyll hendene og gjenta hvis det er nødvendig.


Tårer når du hogge disse løk?


Hvordan blir du kvitt tårer? Her er noen enkle forslag til "lette din smerte."


Du kan plassere løk i kjøleskapet for ca tretti minutter før du chopping, eller hvis du er i en hast kaste dem i fryseren i omtrent fire til fem minutter. Kulde vil tone ned svovel sammensatte i juice i sirkeldiagrammet. I tillegg må du huske å bruke sharpest kniv mulig å ekspedere din snitteaggregat småting.

No comments:

Post a Comment