Friday, December 30, 2011

Det er mer enn en måte å forberede perfekt Swiss biff

Mer enn sannsynlig oppskriften vil kaller for enten runde eller chuck biff, men du kan også bruke kube biff.


Hvilken type biff du bruker er helt opp til din gane. Sveitsisk biff kan også enten bakt i ovn, tilberedt i en treg komfyr eller crockpot, eller selv er tilberedt i en stor skillet på komfyren.


Du vil ikke finne mange oppskrifter som forteller deg hvordan du kan lage mat Swiss biff på toppen av komfyren, men det kan gjøres.


Hvis du bestemmer deg å prøve å forberede en på komfyren toppen bruke oppskrifter som du finner, bare koker på komfyren toppen og sjekk ofte.


Disse Swiss biff oppskrifter kaller for dem å være bakt i ovnen, men du kan også forberede dem i det over omtalte veier.


For den første oppskriften må følgende ingredienser:


en dekket bakervarer rett
2 pounds av biff,
salt, pepper,
hvitløk pulver,
1 løk skiver,
4 unse kan av drenert sopp, og
1 15 unse kan av tomatsaus.


Det første trinnet er å skjære din biff i serverer størrelser, sesong steker med salt, pepper og mahogni pulver.


Plasser biff i en bakervarer parabolen toppen med løk-sektoren.


Hell nå, sopp og tomatsaus på toppen. Slags nivå ingrediensene og bake dekket i 1 ½ time 350 grader. Denne oppskriften kan også være forberedt på toppen av komfyren like enkelt. Bare husk å sjekke på det og være sikker på at væsken ikke er avdamping.


Du kan alltid legge bare litt mer tomatsaus eller selv en liten mengde vann hvis nødvendig.


Hvis du liker biff med sveitsisk en bit spiecier, prøve denne ettall. Du trenger:


runde eller chuck biff, (tenderize biff først),
15 unse kan av tomatsaus,
1 store løk skiver,
2 spiseskjeer eddik, og
8 ounces av din favoritt picante saus eller salsa.


Plasser biff i bakervarer rett, legge til sirkeldiagrammet på toppen og deretter helle i resten av ingrediensene. Bake på 250 grader i rundt 20 minutter.


Tjene med salat og (bakt) poteter.

No comments:

Post a Comment