Thursday, December 22, 2011

En sunn fisk oppskrift

Fisk er en av de sunneste meats som du kan spise, men fleste har ingen anelse om hvordan å lage mat disse sunn fisk oppskrifter. Jeg snakker ikke om de frosne fisk fileter som kan være full av natrium eller har andre ikke sunt breading på dem. Jeg snakker om fisk som laks, tune eller makrell.


På grunn av stor mengde av omega-3 fettsyrene disse fisken inneholder anbefaler American Heath Association at du spiser denne slag av fisken to ganger i uken. Disse fisken kan tilberedes i en rekke måter som vil bringe en sunn men velsmakende fisk parabolen til tabellen.


En stor sunn fisk oppskrift er bakt laks. Dette parabolen er lett å forberede seg og er sikker å behage selv grundig av folk på middag bordet.


For denne oppskriften trenger du:


1 unse kan av laks,
8 ounces av tomatsaus,
½ TS av hot saus
3 spiseskjeer av mirakel piske,
1 skiver tomater,
1 unse av revet lav fett Cheddarost,
3 spiseskjeer med krem eller milnot,
1 teskje av hvitløk pulver,
salt og pepper smak.


Pre-Heat din ovnen til 350 grader Fahrenheit.


Skalle laksen og plassere den i en middels størrelse ovn-pan. I en bolle, bland i tomatsaus, fløte, salt og hvitløk pulver. Hell over laksen. Plasser tomat-stykker på toppen på en dekorativ måte og deretter punktdiagram OST på toppen. Bake til osten smeltet.


Du kan prøve denne oppskriften med tunfisk eller makrell også. Begge typer fisk vil bringe en herlig smak til din Gane som er sikker på å bli en familie favoritt. Sammen med sunn fisk-oppskrift, kan du forberede andre grønne grønnsaker som friskt grønne bønner, brokkoli eller Brussel spirer. Imidlertid hvis vil ha noe rask, bare fikse en grønn salat.


Uansett hvilken type fisk velger du, kan det være sunn fisk-oppskrift som skal nytes tid og tid igjen. Du ønsker kanskje å prøve å legge til andre grønnsaker som løk, grønn pepper eller selv zucchini for en unik og velsmakende godbit.

No comments:

Post a Comment