Sunday, November 4, 2012

Ved hjelp av brød maskin blander i ovnen

Du trenger ikke å eie et brød maskin for å nyte utvalg av brød maskin mikser. Og du trenger ikke å gjøre klumpete, firkantet brødene med hull i bunnen. Du kan gjøre fantastiske ruller, tradisjonelle sandwich brød og håndverker brød med eller uten hjelp av et brød maskin. I denne artikkelen, vil vi fortelle deg hvordan du konvertere alle brød maskin blanding i stor brød for hånd med stativ-type mikseren, eller med din brød maskin.


Først skal vi vise deg hvordan å bake fristende brød fra brød maskin mikser uten et brød maskin. Vi liker å gjøre mer enn ett brød når vi bake så vi bruke to blandinger og kombinere dem. (Når vi har mer brød enn vi kan bruke, vi skjær og fryse den.) Vi skal blande disse i en bolle stedet for å bruke våre stå-type blandebatteri og bake en i en panne og gjøre en inn i et stilig håndverker brød bare for å demonstrere allsidighet.


Å blande i en bolle, tømme mikser i en stor bolle. Bland gjæren i varmt vann og legge til blandingen i bollen. Legge til smeltet smør. (Være forsiktig med å la smør kjøle under 140 grader, slik at det ikke vil drepe gjær.) Rør med en slikkepott til massen begynner å holde sammen. Når du komfortabelt ikke kan røre noe videre dumpe deigen på en floured overflate og begynn elting. (Deigen vil trolig være litt våtere enn du kan håndtere for hånd. En spiseskje eller så av mel på disken bør gjøre det akkurat. Ikke Legg for mye mel - en mykere deig vil stige bedre.) Elt deigen til den er elastisk--ti-tolv minutter. Plassere den i en smurt bolle, dekke det, og la den stige til doblet--omtrent en time.


Å blande med en stå-type blandebatteri, tom emballasje ettall av mikser i blandebatteri bollen (eller halvparten av en blanding hvis du Baker en enkelt brød). Legg gjær og vann og bland med deigen kroken på middels hastighet 40 sekunder--for å starte å oppløse gjær. Legge til andre mix (eller resten av miksen) Hvis du Baker en brød og smeltet smør og fortsetter å blande på medium hastighet i ytterligere fire minutter å utvikle gluten. Hvis deigen blir for klissete, kan du legge til en spiseskje-mel. Legg deigen i en smurt bolle, dekke det, og la den stige til doblet--omtrent en time.


Når deigen har steget, kan du danne deigen i ruller, en pan-formet brød eller et frittstående brød.


Å danne et frittstående brød, trekke deigen rundt sentrum skaper en stram ytre huden og et velformet brød. Knipe sømmene sammen på bunnen, og plasser brødet på en bakervarer ark som har blitt smurt og sprinkled med cornmeal. Dekker brødet og la den stige til doblet--omtrent en time.


Å danne et pan-formet brød, trekke deigen rundt midten for å danne en stram hud og plassere brødet i en stor smurt 5 x 9-tommers brød pan. Dekk og la stige.


Å danne ruller, kuttet bort egg-sized biter av oppstandne deigen og trekke deigen stram rundt sentrum av rullen som du ville en brød, klemming sømmen på bunnen. Plasser ruller på en smurt pannen, dekker, og la stige. Ett brød maskin blanding bør gjøre et dusin mellomstore ruller.


De fleste håndverker brød er bakt med en tykkere, chewier skorpe enn pan-formet brødene. Hvis du vil opprette disse skorper, brødet er bakt i en dampende miljø, og det er bakt til en høyere intern temperatur for å kjøre mer fuktighet fra brødet. (Fuktighet fanget i indre av brødet vil migrere til skorpen og myke det.) Temperaturen av crusty brød bør nå 210 grader. Hvis du ønsker å bake en crusty, håndverker brød, kan du gå ut nettstedet eller andre steder på Internett for instruksjoner.


Bake brødet pan-formet ved 350 grader i 30 minutter, eller til ferdig. Indre av brødet bør være minst 190 grader.


Stek ruller i 18 til 20 minutter ved 350 grader eller til ferdig.


Copyright 2003-2007, The forberedt Pantry (www.prepraredpantry.com). Publisert av tillatelse

No comments:

Post a Comment