Friday, November 23, 2012

Få inn i blandingen på kjøkkenet

Blandebatterier er de tunge løftere av kjøkkenet. De er tilgjengelig i flere former og størrelser og kommer med et bredt utvalg av vedlegg til å utføre funksjonene kjøkken. Noen av disse funksjonene er lik de utført av blandemaskiner, og folk feil ofte Blandeutstyr for blandebatterier. De bør huske på at blandemaskiner har skarpe kniver og kraftig hastigheter mens blandebatterier er tregere med blader og brukes for miksing, folding, slo eller pisket ingredienser.


Det finnes to typer miksere: hånd miksere og stå blandebatterier. Hånd blandebatteri er en håndholdt enhet, mens en stand blandebatteri er montert på et stativ. I tillegg til denne grunnleggende forskjellen variere de to typene blandebatteri også i kraft, funksjoner og funksjoner.


Hånd blandebatterier kan være batteridrevet eller med ledning apparater og består av to visper drevet av en motor. Disse visper er nedsenket inn mat ingrediensene til å utføre grunnleggende oppgaver som pisket krem eller eggehviter, blande kake batter eller kanskje mose poteter. Deres priser vanligvis varierer fra $20 til $75, og er ideelt for folk som liker å bruke så lite tid på kjøkkenet som mulig, eller for personer med lite tilgjengelig counter plass.


Stå blandebatterier er større, med mer effektiv motors og en egen bolle. De er låst på plass på toppen av stativet. Disse blandebatterier kan utføre langt kraftigere oppgaver som blanding pastry dough, elte brød deigen, blande cookie dough og slo mel. I tillegg står blandebatterier gjør kremfløte og egg en relativt enkel jobb.


Stå blandebatterier koste mye mer enn hånd blandebatterier fordi de er heavy-duty apparater. De kan koste opp til flere hundre dollar. De er ideelle for seriøse kokker eller ivrig amatører som gjør forseggjort retter og trenger en masse mat støtte. De er også kraftigere, og kan brukes til å blande en stor mengde ingredienser. I kontrast, hånd-blandebatterier er nedtonet enheter og bør brukes for lette oppgaver bare.

No comments:

Post a Comment