Saturday, November 10, 2012

Make-up eller blande metoder For Muffins

Når muffins ikke er perfekt, er første reaksjon å endre ingrediensene i oppskriften. I stedet for å endre oppskriften, kan du prøve en annen miksing metode.


Det er to store makeup metoder for muffins--den muffin og creaming-metoden. I metoden creaming vi krem fett (smør eller forkortelse) med sukker til lys, og deretter legge til de andre ingrediensene. I metoden muffin vi blande væske og tørre ingredienser separat og rør dem sammen til bare kombinert. Mens oppskriften vil spesifisere en metode eller det andre, er det ingen grunn til hvorfor du ikke kan bruke den andre og se hvilke du liker best.


Muffin metoden er rask og enkel. Bland de tørre ingrediensene sammen. Bland våt ingrediensene sammen inkludert eggene deretter legge våt blandingen til tørr blanding med en slikkepott, og du er klar til å bake. (Ikke selv bryte ut dine elektrisk mikser-faktisk ikke bruker elektrisk mikser. Rør de to blandingene sammen med en slikkepott bare til kombinert — ikke klump gratis-slik at gluten i mel ikke vil bli utviklet.) Hvis oppskriften krever smør eller forkorte, enten erstatte vegetabilsk olje eller Smelt smøret og legge den til væsker. (Etter vår mening er det bedre å bruke olje eller smeltet smør enn smeltet forkorte.)


En fordel med muffin metoden er at både tørre og våte ingrediensene kan blandes natten før. Lagre våt ingrediensene i kjøleskapet og deretter legge våte til tørre ingrediensene i morgen, og du er klar til å bake. Du vil spare tid på den travle morgenen.


I metoden creaming plasser smør eller forkorte i bollen av elektrisk blandingen. Tilsett sukker, krydder og salt og krem blandingen sammen med padle vedlegg for blandebatteri. (Selvfølgelig, oppskrifter som kaller for olje i stedet for smør eller forkorte kan ikke creamed med mindre du erstatte smør eller forkorte.) Målet er å kjøre skarpe sukker krystaller gjennom smør eller forkorte å lage små tomrom av luft i blandingen. Denne entrained luft vil hjelpe muffins stige.


Creaming metoden har to fordeler: sukker og fett er well-dispersed i batter og entrained luft har en tendens til å gjøre for et lys, fine smule i muffins.
I vår erfaring, kan endre miksing metoder gjøre en markant forskjell i utfallet av muffins.


Trinnene i metoden Muffin


1. Visp alle våte ingrediensene sammen inkludert egg og olje eller smeltet smør.
2. Visp de tørre ingrediensene sammen.
3. Legg våt ingrediensene til de tørre ingrediensene. Rør med en slikkepott før bare fuktet.
4. Plasser i bokser og stek umiddelbart som sett frem i oppskriften.


Trinnene i metoden Creaming


1. Med padle vedlegg av en elektrisk mikser, cream sammen smør eller forkorte og sukker, krydder og salt til lys.
2. Legg eggene ett om gangen, creaming etter hver.
3. Legg flytende ingrediensene og rør dem i. Over-stir ikke, eller du kan redusere entrained luft i kremet blandingen.
4. Bland mel og leavenings sammen og deretter legge dem til kremet blanding. Bland til bare kombinert.
5. Plasser i bokser og stek umiddelbart som sett frem i oppskriften.


Copyright 2003-2007, The forberedt Pantry (www.prepraredpantry.com). Publisert av tillatelse

No comments:

Post a Comment