Thursday, November 8, 2012

Hvordan å Bake Muffins

Muffins er en grunnpilar rundt huset vårt. De er som nærende som de er godt å spise. De er raskere og enklere å lage enn informasjonskapsler og inneholder vanligvis mye mindre sukker og fett. Vi pleier å spise dem til frokost, men liker dem med ethvert måltid. De fungerer bra for snacks og desserter også. Statister kan være frosset og varmet i mikrobølgeovn for varme muffins når som helst.


Muffin metoden for å blande


Det er to store sminke eller blande metoder for rask brød og muffins, den muffin og creaming-metoden. I metoden muffin er væske og de tørre ingrediensene blandet separat og deretter rørt sammen til bare kombinert. I oppskriften nedenfor, vil vi inkludere tips og instruksjonene for å lage de perfekte muffins med metoden muffin.


For å gjøre muffins med metoden muffin, kan du velge en favoritt muffin oppskrift som ikke kaller for creaming sukker til fett. (Se etter en oppskrift som krever olje eller smeltet smør, eller hvis du foretrekker det, kan du bruke en av våre muffin mikser.)
Hvis du vil bruke metoden muffin, visp de tørre ingrediensene sammen i en stor bolle å sørge for at bakepulver og andre ingredienser, godt kombineres. Sett til side.


Visp egg i en egen bolle med en fransk pisk eller gaffel. Legge til de andre væsker og visp igjen. (Noen oppskrifter vil instruere deg å rør sukker og salt i væske, i stedet for å legge dem til de tørre ingrediensene, å sørge for at de oppløse helt og er jevnt spredt. Vi foretrekker å gjøre dette med de fleste av våre muffin oppskrifter.)


Foreta en brønn i midten av de tørre ingrediensene. Legge til væsken alle samtidig. Rør med en slikkepott til blandet godt og fuktet-noen klumper vil forbli. Ikke over røre, omrøring for mye vil utvikle gluten i mel og muffin vil ikke være øm og smuldrete. For å unngå over omrøring, foretrekker vi en slikkepott eller en stor skje til en elektrisk mikser.


Hvis du bruker frukt i din muffins, brett dem forsiktig på slutten av din blande med et minimum antall folder. Frukt knuser lett i tykke batter og saften vil flekke batter.


"Creaming metoden" for å blande


For metoden creaming cream smør eller forkorte og sukker sammen. (Sukker krystaller vil skjære gjennom fett å lage små lommer av luft. I varmen av ovnen, vil lommer utvide og løfte muffins.) Etter creaming, tilsett eggene og pisk til blandingen blir en lysere farge og myk. Deretter tilsett mel etterfulgt av væske i tre eller fire additions blande etter hver. Du starte alltid med mel. Olje og vann blander ikke, og å legge til væsken i kremet blandingen vil ofte opprette en skjemmende, fordi den så rotet. Mel vil fungere som en buffer mellom olje og vann i væsker


Å gjøre høy-Domed Muffins


I forberedelsene, grease muffin bokser. Vi spray liker olje fra en aerosol kan eller en spray ånden å nå hjørnene av bokser. Pass på å dekke toppkantene der muffins vil flyte når baking. (Du kan bruke papir liners, men siden batter overholder litt papiret, vil du ha litt mindre volum til muffins.)


Temperatur er en av hemmelighetene til de pent hvelvet muffins som du finner i bedre bake butikker. Kommersielle ovner bruke presis varmeinnstillinger og tidtakere. På kjøkkenet, kan vi tilnærme disse resultatene av:


• Sørge for at ovnen varmes helt før steking. Vi liker å la ovnen sitte ved full temperatur i minst ti minutter før steking slik at varmen er well-absorbed inn i strukturen i ovnen.


• Lukker døren så raskt som mulig å holde varmen fanget.


• Sette temperaturen på en høyere opprinnelige innstillingen og senke temperaturen senere. Vi har nesten alltid starte til 425 grader. Høyere varme oppretter et utbrudd av damp som løfter batter. (Vi har eksperimentert med å skru varmen ned umiddelbart og vente så lenge som seks eller åtte minutter før du slår det. Det synes ikke å rolle. Bare teste din muffins å sørge for at de er gjort.)


• Å plassere muffins i den øvre tredjedelen av ovnen der det tendens til å bli varmere og varmen mer konstant.


Flere Tips for stor Muffins


• Alltid måle mel presist, ved hjelp av en skala hvis du har en. Muffin oppskrifter er følsomme for forholdet mellom mel til væske. For mye mel og muffin stige ikke riktig, og vil være tørr. For lite mel og muffin vil strømme over kanten av tekake kopp stedet dome pent. Hvis du trenger å finjustere din favoritt oppskrift, kan du endre mel ved en spiseskje eller to.


• Å gjøre kake-aktig muffins, bruke en lavere protein mel, kake eller et bakverk mel. Høyere protein alle formål eller brød mel vil gjøre en muffin som er chewier og mer brød-aktig.


• Fyll muffin bokser med en stor skje eller iskrem scoop. Kontroller at de muffin bokser er jevnt fylt slik at de bake jevnt. De fleste oppskrifter direkte at de muffin bokser fylles 2/3 's full for å gi rom for utvidelse. Hvis du vil høy-domed muffins hvor kupler er høyere enn kroppen av muffins, fylle dem fyldigere enn. (Våre mikser er utformet for full bokser.)


• Bake muffins før de er en lys gylden brun. Muffin toppen bør våren tilbake når forsiktig presset med fingeren, og en tannpirker i midten bør kommer ut ren. Over-bakt muffins ville være tørr og tøff. Under bakt muffins kan være fuktig og tung med en deiget center.


• Det er lett å rive i stykker varme muffins prøver å løfte dem fra bokser. I stedet la muffins sitte i noen minutter, og du bør være i stand til å enkelt løfte dem ut intakt. Plass dem på wire rack å fortsette kjøling.


• Muffins er best tjent varmt og holde ikke godt utover den første dagen. Fryse noen statister.


Copyright 2003-2007, The forberedt Pantry (http://www.prepraredpantry.com). Publisert av tillatelse

No comments:

Post a Comment