Monday, November 19, 2012

Hvordan lage stor Monkey brød

Monkey brød er slik en pen oppfinnelse. Tenk på bløt, hjertelig hjemmebakt brød bakt med din favoritt glasur. Det er virkelig en pull-apart brød, noe som du kan spise med fingrene eller en gaffel og perfekt for uformelle sammenkomster. Hvert stykke brød er belagt med kanel, sukker eller en annen glasur. Og det er så enkelt-et stort prosjekt med barna.


Monkey brød er enkel å lage og krever ikke en masse presisjon. Du må vente for brød å stige men det er ikke en stor tid forpliktelse. Og det er en stor barnas prosjekt. Barn elsker håndtering og dyppe brød-stykker og det egentlig ingen rolle hvordan det er satt sammen.


Tenk på monkey brød som en teknikk, en type dessert, med støtte oppskrifter.


Følgende oppskrift for kanel Monkey brød illustrerer det grunnleggende trinnene og inneholder forslag til stor monkey brød. Oppskrifter for mer avanserte monkey brød kan finnes på The forberedt Pantry (www.preparedpantry.com).


Kanel Monkey brød oppskrift


Dette er det klassiske monkey brødet og et flott utgangspunkt. Det gjør en deilig, veldig kanel laced dessert, en matbit eller en fest-mat. Kanel er slik en dominerende ingrediens, bruke noe annet enn kvalitet kanel.


Ingredienser


4 kopper brød mel (mer eller mindre)
1 sju gram instant gjær pakke
1 stort egg
1 1/2 kopp kombinasjon vann og egg
2 spiseskjeer sukker
1/2 ss salt
1/4 kopper tørr melk
1/2 ts deigen balsam
2 ss smør, smeltet


1/2 kopp smør
1 1/4 kopp Granulert sukker
1/2 kopp brunt sukker


Retninger


1. Plass to kopper mel i bollen av stand-type mikseren. Legge til gjær.


2. Sett egg i to kopp målebeger. Legg nok vann for å bringe blandingen til 1 1/2 kopp merket. Med en gaffel, visp blandingen før kombinert og deretter varme blandingen i mikrobølgeovn til 110 grader.


3. Legg varmt vann og egg blandingen til mel i bollen og slo med en dough kroken i ca ett minutt til hydrat gjær.


4. Tilsett resten av mel, sukker, salt, tørr melk, og deigen balsam. Legge til to spiseskjeer smeltet smør. Med dough krok og på medium hastighet, bland i fire minutter eller til deigen er godt utviklet. Fjerner en stor smurt bolle, deksel, og la stige til doblet-en time til 11/2 timer.


5. For glasuren smeltet 1/2 kopp smør og sett til side. Bland sukker, brunt sukker og kanel i en mellomstor bolle og sett til side.


7. Lett mel et arbeidsområde på en ren teller. Trykk deigen til en disk. Med en skarp kniv, kutt deigen i valnøtt-sized biter. Dypp biter i smeltet smør, og deretter i kanel sukker blandingen. Plass belagt biter i en stor bundt pan. Etter å ha plassert alle biter, hvis du har noen venstre over smør eller sukker, spre den over deigen. Dekk pannen og la brød stige til doblet.


8. Forvarm ovnen til 350 grader. Stek i 40 minutter, eller til den tester gjort med en intern temperatur på 190 grader. (Dekk med aluminiumsfolie de ti siste minuttene for å unngå over-browning.) Etter fem minutter, invertere brødet på en stor plate eller serveringsfat. Serveres varm.


Baker notater:


• Nøtter eller frukt kan legges mellom lag om ønskelig. Hvis du vil topp din monkey brød med nøtter, invertert sted nøtter i bunnen av kjelen siden monkey brød på en tallerken etter bakervarer. Hakkede nøtter ble lagt til monkey brød i bildet.


• Du trenger ikke å bruke en bundt pan; noen panne vil gjøre om tube panner og springform panner kan lekke.


• En gang bakt, la avkjøles monkey brød i panne i ca fem minutter før invertere på et fat. Dette gir glasur en sjanse til å sette opp litt slik at det ikke kjører overalt når invertert.

No comments:

Post a Comment