Saturday, November 3, 2012

Hvordan lage Sandwich ruller eller Hamburger boller med brød maskin

For den neste piknik eller familie utflukt, kan du vurdere å gjøre sandwich ruller eller hamburger boller med brød maskin. De er rask og enkel og så mye bedre enn hva du kjøper fra butikkene. Her er hvordan:


Ta noen brød maskin blanding. (Noen brød maskin blanding produsenter selger mikser som er spesielt designet for ruller. Skrive "brød maskin blander ruller" eller noe lignende i Google eller Yahoo bør gi deg en liste over selgere.) Bland alt etter anvisningen på pakken, men sett maskinen på "dough"-innstillingen slik at maskinen vil blande din brød for deg, la den stige og deretter piper når det er på tide å bake.


Fjern dough fra maskinen og dele deigen med en kniv i åtte like store stykker. Danne en rund eller oval rull med hver. Plass dem på en smurt bakeplate med plass til å utvide. Dekke ruller med plast brytes og la ruller stige til doblet-en time eller så avhengig av blandingen og romtemperatur.


For hamburger boller, skjemaet som for ruller, men bruke hælen på hånden for å flate hvert kast. Elastisitet i deigen vil tendens til å gjøre ruller våren tilbake. La deigen slappe av i noen minutter og gjenta prosessen. Deretter dekke ruller med plast brytes og la dem stige.


Hvis du bryr deg å sette sesamfrø eller valmue frø på din ruller, bland en eggehvite med en spiseskje med vann. Like før bakervarer, børste blandingen på toppen av ruller og deretter strø med frø. Eggehvite vil holde frøene i stedet.


Stek ruller på 375 grader i ca femten minutter eller til gjort. Fjern dem til en wire rack å avkjøle.


Copyright 2003-2007, The forberedt Pantry (www.prepraredpantry.com). Publisert av tillatelse

No comments:

Post a Comment