Thursday, November 29, 2012

Grunnleggende i kjøp og tilberede fisk

Fisk er ikke bare sunt, men velsmakende også. Men tror folk flest at forbereder en fisk måltid er vanskelig. Så er det bekymring for å kunne kjøpe de som er friske. Det er ikke komplisert å bruke fisk som en hovedingrediens i en rett. Faktisk, er det enkelt. Jeg vil gi her noen tips som vil være nyttig når du skal kjøpe og tilberede fisk.


Vår viktigste bekymring i å kjøpe fisk er i utgangspunktet friskhet sin. Fersk fisk lukter av havet. Jeg måtte si at hvis du bor langt fra havet, på jakt etter markeder som selger fersk fisk ville virkelig være vanskelig siden mest sannsynlig fleste om ikke alle av det ville definitivt være selger frossen fisk. Noen ganger i supermarkeder indikerer de at fisken er fersk når faktisk det ikke er, og bare ikke har vært frosset.


Det er viktig at du også observere hvordan bestemt butikken lagrer og viser fisk de selger. Fisk bør lagres riktig hviledager eller delvis nedgravd i isen under sanitære forhold. Helt fersk fisk har gjellene som er fortsatt rosa eller rød. Fiskens øyne er klare og skinnende og dens skalaer er reflekterende. Hvis fisken har allerede blitt etikettpapir i fileter eller biffer, det bør ikke være brun eller tørr og det skal være fuktig.


Hvis du ikke har noen kilde av virkelig fersk fisk ville deretter det frosne alternativet være det neste beste alternativet. De fleste fiskebåter faktisk fryse fisk på sub null temperaturer etter noen timer for å fange og det opprettholder den kvalitet og friskhet nesten nær den av en fersk fisk. Kontroller emballasjen alltid og være sikker på at det er ingen misfarging på kjøttet av fisk.


Når tilberede fisk det viktigste du må huske er aldri kok den eller har det over gjort. Spesielt hvis fisken er fersk, bevarer har det bare litt gjort sterk smak og myk tekstur. Vi ønsker ikke våre fisk å smake flavorless og tørr. Dette skjer vanligvis når du overcook din fisken. Vi ønsker at våre fisk å være saftig og velsmakende.


Det er en masse variable som vi trenger å vurdere i tilberede fisk som sin tykkelse, temperaturen på kokekar der fisken er kokt i, og i utgangspunktet dine personlige preferanser. Fisk er tilstrekkelig kokt når den er fast og dens kjøtt er flaky. Det er bare viktig at uansett på om du vil steke fisk, steke, grill, eller uansett hvordan du ønsker for å lage det, alltid Forvarm på forhånd kokeutstyr for å unngå fisk fra stikker til pan og miste mye av sin fuktighet.


Stek fisken ved hjelp av enkle metoder. Med riktig fisken og den rette oppskriften, er jeg ganske sikker på at din familie vil nyte måltidet du forberedt.

No comments:

Post a Comment