Friday, November 9, 2012

Hvordan lage rask brød

Definisjonen av rask brød er upresise. Ofte kokebøker klassifisere muffins, coffeecakes og kjeks som rask brød - ikke bare de fuktige brød brød uten gjær--brød som banan nøttebrød og dato nøttebrød. Og det er en tynn linje mellom rask brød og kaker. Rask brød inneholder mindre sukker og fett enn kaker. De inneholder vanligvis, men ikke alltid, frukt eller nøtter å legge til smaken og fuktighet og gjøre opp for den lave andelen av fett og sukker. Når vi refererer til rask brød, snakker vi om brød formet brød uten gjær.


Det er to store makeup metoder for rask brød--den muffin og creaming-metoden. I metoden creaming vi krem fett (smør eller forkortelse) med sukker til lys, og deretter legge til de andre ingrediensene. Creaming metoden brukes også for mange kaker og cookies og praktisert bakere er ganske kjent med metoden.


Ofte er bakere mindre kjent med metoden muffin. I metoden muffin vi blande væske og tørre ingredienser separat og rør dem sammen til bare kombinert. Følgende oppskrift illustrerer metoden muffin.


Aprikos-oransje mutter rask brød


Vi elsker fuktig, fruktig rask brød - og dette er en av våre favoritter. Det er nutty, flavorful og full av sunne ingredienser. Vi ønsker å dele denne oppskriften med deg og demonstrere bakervarer prinsippene for fantastiske rask brød.


I forberedelsene, grease en 81/2-x 41/2 tommers brød pan. Støv pannen lett med mel ved å plassere en skje i smurt panne og brå bevegelser det om ved å trykke pannen mot hælen på hånden din. Pannen bør ha en aften belegging av lett mel.


Forvarm ovnen til 350 grader med rack som er plassert i midten av ovnen.


Siden vi bruker metoden muffin, vil vi blande ingrediensene i to deler, de flytende ingrediensene og de tørre ingrediensene. Her er ingrediensene som vi bruker i våre flytende blanding:


3/4 kopper veldig varmtvann
3 ss smør
3/4 kopp (5 ounces) terninger tørkede aprikoser
1 ss appelsin krydder
3/4 kopp orange juice
1 stort egg


1. Varme vannet til svært varme, nesten kokende. Du kan gjøre det i mikrobølgeovnen. Hell vannet i en stor bolle. Bollen bør være store nok til å blande batter.


2. Legg smøret.


3. Terninger aprikoser i 1/4-tommers biter og legg dem til varmtvann.


4. Rist den ytre huden fra en appelsin til du har en spiseskje full. Du vil bare få appelsinskall uten skraping dype nok til å få det tydelig hvite andre laget, som er bitter. Legg til dette krydder til varmt vann blanding.


5. Klem saften fra to appelsiner. Legge til 3/4-cup av juice til flytende blanding.


6. Rør i ett stort egg. Bruk en gaffel til å blande egg godt.


I en annen bolle, bland de tørre ingrediensene sammen:


1/2 kopp sukker
1/2 ts salt
1 1/2 kopper hvetemel
1 1/2 kopper havremel
1/2 ss natron
1/2 ss bakepulver
3/4 kopp valnøtter


Sørg for at de er grundig blandet. Vi liker å bruke en stor visp.


7. Legg de tørre ingrediensene våt ingrediensene. Rør med en stor slikkepott til bare kombinert. Hvis den er blandet for mye, handlingen vil utvikle gluten i mel og brødet vil ikke være så øm som det skal være. (Vi ikke liker å gjøre muffins og rask brød med våre elektrisk mikser.)


8. Skrape batter i forberedt panorere og plasser den i ovnen. Bake brødet i 40 til 45 minutter eller til brød tester gjort. Når det er gjort, bør et spyd eller store tannpirker satt inn i midten av brødet kommer ut ren.


9. La brødet avkjøles i pannen på en wire rack i fem minutter. Invertere pannen og fjerne brødet for å avslutte nedkjøling på wire rack. Hvis brødet ikke kommer gratis lett, er toppkantene brødet sannsynligvis bundet til pan. Prøv å løfte kantene fra pannen med en skarp kniv.
Lagre brød i kjøleskapet hvor det vil holde opptil en uke. Dette brødet, som de fleste rask brød, er mye bedre tjent neste dag. Brødet kan også fryses.


Fersken variant. Dette brødet er like gode med tørkede fersken i stedet for aprikoser.


Bakers Merk: Pakket mel veier mye mer enn siktet eller løs mel. For de fleste oppskrifter, bør du være måle løs mel, ikke pakket. Lo mel med en visp og deretter skjeen det i måling kopp og nivå koppen med rette kanten av en slikkepott. Hvis du kaprer mel med cup, legger du for mye mel.


Copyright 2003-2007, The forberedt Pantry (http://www.prepraredpantry.com). Publisert av tillatelse

No comments:

Post a Comment