Saturday, November 24, 2012

Pleie og rengjøring av kobber kokekar

Kobber kokekar er blant de beste valgene som er gjort av mange profesjonelle kokker og ivrig mat entusiaster likt. Kobber kokekar fortsatt blant en av de mest populære av alle metall pannene som er der ute fordi kobber kokekar er overlegen når det gjelder å gjennomføre varme.


Mest kobber kokekar er foret med rustfritt stål eller tinn. Dette bidrar til å holde det gryter og panner fra å bli skadet, og det hindrer også kobber blande med din matvarer du steker med. For å nyte mange år med matlaging, er det viktig din opprettholde din kokekar riktig


Trinnene for vedlikehold og rengjøring


Kobber kokekar krever litt vedlikehold for å holde den skinnende. Bare følg disse enkle regler for best mulig resultat:


• Du bør aldri sette kobber inne i oppvaskmaskin. Disse produktene er ikke dishwasher pengeskap.


• Du bør vaske dine kopper pannene med varmt såpevann.


• Det er også viktig at du ikke tillater kobber kokekar til luft tørr. Denne ville anledning din kokekar å få flekker som er vanskelig å få rent.


• Det anbefales sterkt at du håndkle tørr din kokekar umiddelbart etter vask det.


• Når du steker, kontroller at du bruker myk eller tre kasseroller med din kobber kokekar. Dette vil holde din panner fra blir ripete og muliggjør mat for å være forurenset med metall brikker.


Selv om profesjonell kobber rengjøringsmidler er best å bruke, kan du du en hjemmelaget pasta vann, salt og mel for å holde din kobber kokekar lyse og skinnende.


Kobber gjør ripe og bulk ganske lett, så vær litt ekstra forsiktig håndtering og lagring det gryter og panner etter bruk.


Som du kan se med bare en liten bit av ekstra Stell og vedlikehold kan du organisere din kobber kokekar i god form i mange år av hyggelig matlaging.

No comments:

Post a Comment