Monday, November 5, 2012

Hva du bør vite om Baking rask brød

Det allsidige rask brødet


Det er ikke rart rask brød er så populære. De er lett, rask-som navnet tilsier, nesten idiotsikker, allsidig, og oh, så bra. Vi kjenner vanligvis dem så sukret brødene med frukt eller nøtter, et sted mellom gjær brød og kaker i tekstur og sødme. De er syret med bakepulver og natron. Bananbrød og dato nøttebrød er typisk om noen bøker liste oppskrifter for savory varianter.


Rask brød har mindre sukker og mindre fett enn kaker. Nøtter ofte funnet i rask brød legge til fettinnholdet. Frukten legger til fuktighet i tillegg til smaken. Fordi quick brød pleier å være drier enn kaker, er de ofte spre med smør, kremost eller syltetøy. Peanut smør er en av våre favoritt pålegg.


Rask brød har en tendens til å være mer tett og fuktig enn muffins om batter for rask brød kan være bakt i muffin bokser. Generelt, muffin batter er tynnere enn rask brød røren.


Rask brød er fantastisk allsidig, passende når rikdom av en kake er uønsket. De er ofte betjent på frokost og brunsj, snacks, og de er ferdig med et måltid godt i stedet for en søtere dessert. Når det brukes en dessert, kan de være toppet med is eller en sirup. Skiver kan ristet eller dyppet i egg og laget som fransk toast. De gjør stor smørbrød-skjønt litt skjør med mindre "stuck" sammen med kremost eller peanøttsmør. Prøve en frukt fylt rask brød toppet med spon av skinke eller Tyrkia.


Slik Bake rask brød


Det finnes to metoder for å blande rask brød: det creaming og muffin-metoden. Med metoden creaming er sukker og fett (smør, margarin eller forkortelse) slått sammen til entrain luften i blandingen, og gir ekstra heis til batter. Med metoden muffin væske er kombinert i en bolle, tørre ingrediensene i en annen, og deretter de to er blandet sammen. Creaming metoden har en tendens til å gjøre en mer kake-aktig brød. Følg trinnene for hver metode.


Creaming metoden


1. Plass myknet smør, margarin eller forkorte i en bolle. Legg sukker, krydder og salt og beat til lett og luftig og luft som er entrained i hele blandingen. (La ikke smør eller margarin få varm nok til at det nærmer smeltepunkt. Friksjon fra miksing, spesielt med en elektrisk mikser, vil øke temperaturen.)


2. Legg eggene ett om gangen, slo etter hvert tillegg.


3. Legg noen flytende ingrediensene og rør lett.


4. Rør eller visp de resterende tørre ingrediensene sammen. Legge dem til blandingen, og rør til kombinert bare.


5. Fjern til bakepannen (r) og stek.


Metoden Muffin


1. Sile eller visp de tørre ingrediensene sammen for å spre grundig salt, sukker og leavenings i hele mel.


2. Kombiner alle ingrediensene flytende inkludert smeltet fettet.


3. Lag en brønn i de tørre ingrediensene og Legg til flytende ingrediensene. Bland med en slikkepott til bare kombinert-noen klumper kan forbli.


4. Fjern batter til bakepannen (r) og bake.


Tips for suksess


1. Har ikke over blanding. Over blande vil utvikle gluten og gjøre brødet tøff i stedet for anbudet.


2. Velg lav gluten mel, enten bakverk eller -mel. Brød mel vil gjøre en tøff brød.


3. Må ikke scoop mel. Sile eller visp mel å gjøre den lett og luftig, ikke pakket, og deretter skjeen det i måling kopp.


4. Creaming metoden produserer en mer kake-lignende produkt, og er godt egnet for de oppskriftene som har et høyt innhold av fett eller sukker. Vurdere creaming metoden for disse oppskrifter som ring for mer enn fire spiseskjeer smør per brød.


5. Bake snart etter blanding før effekten av leavenings begynner å forsvinne.


6. Hvis du bruker tørr melk i din oppskrift, legge det til flytende ingredienser slik at det kan bli rørt og grundig oppløst.


7. Kommersiell muffins har en tendens til å være svært høy i fett og sukker-mer som en te-kake enn et brød. Din rask brød bør være mer brød-lignende og ikke så rik som kommersielle muffins.


8. Grease panner godt og vurdere støvtørking pans med mel også. (Hvis du bruker smør, alltid støv din panner å absorbere vann i smør.) Med høyt sukkerinnhold brødene har en tendens til å stikke i pans. Non-stick panner er nyttig.


9. Brød er enklere å fjerne fra pannen hvis de satt i fem eller ti minutter før du fjerner brødet.


10. Test for doneness ved å stikke en tannpirker inn en sprekk i midten av brødet. Hvis brødet er gjort, bør tannpirker kommer ut ren.


11. Rask brød er best hvis de er tett pakket og oppbevares i kjøleskap over natten. Etter at brødet er helt avkjølt, vikle det tett i plast eller folie. Som brødet frysninger, gjennomsyre både smaken og fukt brødet. Brødet kan lagres i kjøleskapet i fem til syv dager.


12. Rask brød kan også fryses. Plasser innpakket brød i fryseren-grade plast poser og fryse dem i opptil tre måneder. Når det er klar til bruk, tine brød i kjøleskapet mens fortsatt innpakket.


Feilsøkingstips


1. Hvis ditt brød har en sprakk topp:
En sprakk topp er ønskelig, og ikke en feil.


2. Hvis ditt brød har tunneler og tomrom:
Tunneler og tomrom i brød er et symptom på over miksing. Bland bare til de tørre ingrediensene er fuktet. Noen klumper kan forbli.


3. Hvis ditt brød har en tøff tekstur:
En tøff teksturen i stedet for en øm tekstur er et annet symptom på over miksing. Noen ganger, for høyt av bakervarer temperatur vil føre seighet.


4. Hvis din brød har en våt tekstur:
Hvis røren er igjen for lenge før bakervarer, kan det være våt eller senket i midten. Hvis det ikke er for mye væske eller ikke nok leavening, kan det hende at brød våt.


5. Hvis ditt brød har en grov, smuldrete tekstur:
Brød bør være fuktig og tett. For mye fett eller for mye leavening vil føre til brød å være smuldrete.


6. Hvis ditt brød har en bitter, såpevann ettersmak:
For mye natron eller bakepulver vil skape en ettersmak.


7. Hvis ditt brød har for tykk eller for brune av en skorpe:
En tøff tykk skorpe kan forårsakes av for høyt av ovn temperatur eller for mye sukker.


8. Hvis ditt brød har en fettete smule:
For mye fett vil skape en fettete tekstur.


9. Hvis ditt brød har skarpe kanter:
For mye fett eller for mye fett og sukker vil skape skarpe kanter.


Copyright 2003-2007, The forberedt Pantry (http://www.prepraredpantry.com). Publisert av tillatelse

No comments:

Post a Comment