Wednesday, November 28, 2012

Baking med sjokolade

En av de mest ettergivende ingrediensene i baking er sjokolade. Det finnes mange typer av sjokolade som du kan bake med inkludert mørk sjokolade, melkesjokolade, semi-søt sjokolade og baker's sjokolade, som er bitter. Du kan legge til sjokolade i noen bakt gode, og det vil umiddelbart gi maten mer smak. For mange er ved hjelp av sjokolade når matlaging essensen av de fleste av sine oppskrifter. Når de er baking hjemme, lage de mange desserter med sjokolade som en ingrediens, eller som topping. Siden noen mennesker er allergisk mot sjokolade, eller de kan ikke lenger spiser store mengder det, er ved hjelp av imitasjon sjokolade noen ganger nødvendig.


Når matlaging med sjokolade, må du først bestemme hvilken type sjokolade å bruke. For kaker og cookies bruke flere folk semi-chocolate chips eller bakervarer sjokolade. Når bruker baker's sjokolade, er det viktig å legge til sukker for å gjøre den sjokolade søte. Mange bruker denne typen sjokolade fordi det er kompakt og lett å arbeide med. Når sjokolade er den viktigste ingrediensen, mørk sjokolade brukes ofte. Denne sjokolade er rik og komplimenter andre ingredienser veldig bra. Mye av tiden arbeider med sjokolade når matlaging er essensen av mange oppskrifter. Det vil være noen ingredienser foruten sjokolade. Disse desserter er vanligvis meget søt og tunge. De bør spises i små mengder.


Når du har bestemt hvilke sjokolade du ønsker å bruke, så du må finne en oppskrift som vil la sjokolade være stjernen ingredienser. Det er mange bakervarer oppskrifter som er avhengige av sjokolade idet dens hovedavdeling attraksjonen. Hvis du vil heller sjokolade stykket en birolle, deretter bruke sjokolade som topping i stedet være mange svaret. Smelte sjokolade og drizzling det over en bunt cake, eller over isen kremen er en flott måte å bruke sjokolade.


Men du bestemmer deg å bruke sjokolade, finner du at du kan legge den til nesten alle oppskrift. Hvis du ikke ønsker å kjøpe sjokolade barer, kan du kjøpe sjokolade pulver, sjokolade chips, sjokolade ruter og også sjokolade skjeer å bruke med dessert kaffe. Det er mange muligheter å velge mellom når du planlegger en fest eller stille få sammen. Sjokolade brukes ofte i Christmas baking og for andre helligdager.


I tillegg til ulike typer sjokolade finnes det også ulike graderinger av sjokolade som du kan velge fra. Noen sjokolade inneholder mer sukker enn andre sjokolade. Dyrt sjokolade har en høyere konsentrasjon av coca bean enn billigere merker. Avhengig av hva du planlegger å bake, kan du investere i en høyere karakter av sjokolade. Det vil endre måten dessertene vil smake, men er ikke nødvendig for alle av din desserter. For eksempel, kan chocolate chip cookies gjøres med billigere merker av sjokolade og smak helt fint. Til du finner karakteren som passer din bakervarer behov når du oppretter desserter, bør du eksperimentere med ulike typer sjokolade.

No comments:

Post a Comment