Sunday, November 11, 2012

Hemmeligheter av kuppelen

Det er veldig lett å gjøre fin, høy-domed muffins. Høy-domed muffins er et merke av suksess i bakervarer verden. Følg disse retningslinjene og din muffins vil være misunnelsen av nabolaget.


1. Fyll muffin bokser. Igjen og igjen, vi se oppskrifter som direkte du å fylle dine muffin tins 2/3 's full. Det er ikke nok røre for høy-domed muffins. Fyll din muffin bokser er nesten full. Din favoritt oppskrift som krever 12 muffins kan bare gjøre ni eller ti høy-domed muffins. Det er greit. Fyll eventuelle tomme bokser halvfull av vann; vannet vil holde oljen i tinn fra brennende.


2. Kontroller at din røren er tykk. Siden din kopper i tekake panorere er full av røre, vil en tynn batter flyte over ovnen før innstillingen. Din bør være tykk og "spoonable" ikke pourable. Vi har en stor porsjon skjeen som vi har funnet akkurat; en heaping spiseskje fyller muffin tinn.


3. Få din ovn varm nok. Angi din ovn temperatur til 425 grader. Ja, vi vet, de fleste oppskrifter liste en temperatur på 350 eller 375 grader Fahrenheit. Du trenger en høy temperatur til å opprette et utbrudd av damp som vil løfte toppen av muffin og raskt angi stivelse og proteiner i muffin. Etter seks eller åtte minutter, kan du sette temperaturen tilbake til lavere innstilling. Hvis du lar det på den høye temperaturen, muffins vil bake for fort, og vil trolig være crusty. Selvfølgelig, må du redusere din bakervarer tid fra som oppført i oppskriften din. Vi har funnet 12 til 15 minutter er omtrent riktig, men det vil avhenge av hvor godt ovnen holder varmen.


Det er det-tre enkle regler for å lage svært attraktive muffins.


Copyright 2003-2007, The forberedt Pantry (www.prepraredpantry.com). Publisert av tillatelse

No comments:

Post a Comment