Sunday, November 25, 2012

Den ernæringsmessige verdien av et par forskjellige frukter

Frukt har eksistert siden begynnelsen av verden, og mannen har blitt spising det for idet lang idet mann har vært på denne jord. Frukten er en utmerket kilde til vitaminer, mineraler og ulike typer av enzymer som bidrar til å holde deg frisk. De fleste frukt er lett fordøyd og de har en rensende effekt på din blod og fordøyelseskanalen. Her er den ernæringsmessige verdien for noen vanlige typer frukt:


Apple – epler pleier å bidra til å sette en stopper for diaré, og de er også en god kilde til kalsium og vitamin A. Huden av et eple har langt mer ernæringsmessig verdi enn kjødet, og det reduserer gradvis mot midten av frukten.


Banan-Ripe bananer brukes også til å lindre diaré, mens umoden frukten kan stoppe forstoppelse. Bananer er svært høy i kalorier, noe som kan gi deg et løft av energi når du er nede. Bananer inneholde også mange vitaminer og mineraler, inkludert kalsium, fosfor, jern, og vitamin C.


Cherry-denne frukten brukes til å rense systemet, og kan også bidra til å forhindre tannproblemer. Kirsebær har også blitt brukt til å hjelpe insomniacs få en god natts søvn.


Kokos-den ernæringsmessige verdien av denne frukten er det tendens til å avkjøle kroppen. Kokosnøtter er også en rik kilde til kalium, og kokos olje er ofte funnet i sjampo og balsam, fordi den har en styrkende effekt på håret.


Oransje-appelsiner er bra for lindrende tørst, og også inneholder mange forskjellige vitaminer og mineraler som vitamin A, B, C og kalsium. Appelsiner og appelsinjuice, har lenge vært antatt av for å gi immunforsvaret et løft, og for å bekjempe sykdom.


Vannmelon-den ernæringsmessige verdien av en vannmelon er at det er en god kilde til vitamin A og vitamin C. En vannmelon er også svært nyttig i rensing systemet inkludert rengjøring nyrene og rense blodet. Vannmelon kan også bidra til å bekjempe ulike typer infeksjoner fordi det øker urin flyt.

No comments:

Post a Comment