Saturday, November 17, 2012

Utvide de smilene med disse fantastiske bursdag kake dekorere ideer

Alle ønsker å få den perfekte bursdagsgave kake. Du ønsker en kake som viser hvor mye den Bursdagsgutten eller jente betyr for deg uten å være for bløt. Du vil kaken å være en kreativ stykke arbeid å avverge de kjedelige bursdag kakene som er sett år etter år, og du vil definitivt kake å gjøre en uttalelse eller reflektere noe om personen som har bursdag feires. I utgangspunktet vil du store smil!


Men før du dykke inn i verden av bursdag kake dekorere det er én ting bør for å vite, og det er hva er det nøyaktig som gjør en bursdag kake så spesiell? Og svaret er at ikke bare har å smaker godt, men visuelle gjør en kake virkelig imponere. Er det like viktig å ta hensyn til utseendet på kaken som det er å ta hensyn til smaken siden utseendet kan gjøre en stor forskjell når det gjelder hva du faktisk smake på ganen din. Ingen dessert, kaker inkludert kan bli en suksess med mindre det ser så godt som det smaker! Så er her noen fantastiske ideer for å dekorere bursdagskaker.


Fantastisk frostet - kan du slå vanlig kake frosting i en intrikat bursdag kake design. Dette kan gjøres av vekslende vertikale og horisontale bånd av frosting, for eksempel du vil opprette et delikate vevet mønster som dazzles øyet. Enda enklere design kan oppnås ved å lage swirls eller topper med en slikkepott eller på baksiden av en skje.


Den fine kunsten å sjokolade - bare spre et tynt lag av smeltet sjokolade på en avkjølt marmor hellen eller bakervarer ark og deretter gjøre nøye krøller eller bånd med en metall spatula å dekorere din spesielle kaker. En spesielt god idé for bursdagskaker er å kutte ut rektangulære bannere av mørk sjokolade, skrive en "Happy Birthday"-melding med hvit sjokolade eller frosting, deretter plasserer du bannere oppreist på kake for en spiselig bursdagshilsen!


Utforme fra grunnen opp - er en annen måte å opprette blendende bursdagskaker lag forskjellige kaker og fyllinger for en rekke smaker og teksturer. For eksempel kan du gjøre en kake som har marengs i det, samt chiffon og kanskje en flourless sjokolade kake for å gi den en fin tekstur og en liten knase. Ved hjelp av kaker og fyllinger av forskjellige farger legger til visuelle, samt smaken. Nå som du har lært noen fabelaktige bursdag kake dekorere ideer, hvorfor ikke ta turen til kjøkkenet og se hva du kan gjøre! Happy bakervarer!

No comments:

Post a Comment