Monday, November 12, 2012

Hvor å fjerne din Muffins fra bokser

Din muffins ser perfekt-i pannen. Men etter at du sliter prøver å få din muffins fra bokser, flere av dem er revet fra hverandre. Det trenger ikke å være sånn. Din muffins bør pop ut lett. Her er hjelp:


1. Bruk en god kvalitet tinn, helst ettall med en nonstick finish. Gamle, slitte, bokser slipp ikke like lett. Det er utrolig hvor mye enklere det er å fjerne muffins fra de nye, kvalitet non-stick pannene.


2. Grease overflater Vel, spesielt i hjørnene. Vær sikker på fett flate overflater rundt kantene der muffin hetten kan klamre seg.


3. La muffins kjøle i bokser i fire til åtte minutter før du fjerner dem. Vi stille vanligvis inn timeren i fem minutter slik vi fjerne dem når vi bør. Hvis du la dem sitte for lenge, vil de svette og bli våt, men la dem sette i noen minutter gir muffin en sjanse til å trekke bort fra tinn som den kjøler.


4. Spre et håndkle over muffins og pan å forsiktig fange din muffins da, mens du holder kantene på håndkleet og muffin pan, snu muffin tin opp ned og forsiktig joggle det opp og ned. Muffins skulle falle. Hvis de ikke gjør det, kan du kjøre fleksible metall spatula rundt kanten å løsne dem. (Dette fungerer ikke godt for muffins som er toppet med streusel så det rister noen av streusel løs.)


Hva som fungerer best for smøring bokser? Vi foretrekker en olje sprøyta å komme ned i hjørnene på koppene. Hvis du ikke liker smaken eller tilsetningsstoffer som er funnet i bokser på kommersielle olje spray, se på linje for gjenfyllbar, pumpe opp sprøyta. Hvis du bruker forkortelsen eller smør, tørke rundt hjørnene sjenerøst. Vi foretrekker smør over forkorte å unngå hydrogenert olje.


Copyright 2003-2007, The forberedt Pantry (www.prepraredpantry.com). Publisert av tillatelse

No comments:

Post a Comment