Tuesday, November 27, 2012

Finicky Eaters

Alle har en favoritt mat eller mat som de kan aldri få nok av. Mange folk ikke er altfor krevende og de er villige til å spise nesten hva som helst så lenge er det kokt og krydret riktig. Det er noen mennesker som er finicky eaters og nekter å spise mange av matvarene som deres venner og familiemedlemmer vanligvis spiser. Andre har en tendens til å erte kresen eater for disliking populære matvarer som pizza, kylling, biff, sjømat og mange desserter, blant andre matvarer. Det kan være veldig vanskelig å bli enige om hva slags restaurant for å spise på når spise ute med en datovelger-eater. Det kan ikke være mange matvarer på noen meny som kresen eater ville være interessert i å spise, så venn eller familie ville mest sannsynlig ha å gjøre et offer for å behage kresen personen.


Mest kresen eaters er barn som ennå ikke har kjøpt en smak for visse matvarer, men ikke alle av dem er. Det er flere andre grunner Hvorfor en person ikke kan liker visse matvarer. En grunn er at de kan brukes til å spise bare begrenset typer mat, på grunn av mangel på tilgjengelighet forårsaket av fattigdom, så når de prøve en mat som de ikke er vant til å spise, de noen ganger misliker smaken. Kanskje hvis kresen eater skulle prøve vil mat som de ikke er vant til de innse at mat eller mat er faktisk ganske lekker.


En annen grunn til hvorfor en person ikke kan liker visse matvarer er ikke fordi de liker ikke akkurat maten, men de kan være allergisk eller sensitiv til den. De kan selv elsker bestemt maten, men bli tvunget til å unngå det på grunn av allergien.


Noen finicky eaters kan bare spise hele matvarer, kaldpresset oljer, magert kjøtt, og økologisk frukt og grønnsaker. De kan faktisk liker å spise mat som de unngå, men velger å spise sunnere mat fordi de er bekymret for deres helse. Mat som pizza, stekt kylling og sukkerholdige desserter er ikke sunt overhodet. Så gjør folk som velger å spise sunn mat over fett og sukker-laden de faktisk seg selv og kroppen sin en tjeneste.


Det kan være i en kresen eater's beste interesse å ferske forbereder alle sin egen mat å sikre at de får glede til sine måltider. De kan ta lunsjer å arbeide i stedet for å spise i kafeer eller restauranter, også.

No comments:

Post a Comment