Friday, November 2, 2012

Feilsøking brød maskin oppskrifter For perfekt brød

Brød maskiner, vidunderlige oppfinnelser som de er-tror ikke veldig bra. Du og jeg, når vi har et brød av brød trakting på disken, kan du se og si, "mitt brød stiger litt langsommere i dag. Jeg tror jeg vil la det være for en annen femten minutter." Våre brød maskiner gå videre og starte bake syklusen allikevel. Resultatet er et tett brød som ikke stiger nok.


Den eneste måten som vi vet for å kompensere for disse brødene som ikke er helt rett er menneskelig inngripen. De fleste oppskrifter som ikke er opptrer rett kan være fast å gjør perfekt brød, men det kan ta en prøve eller to gjøre dem kommer ut bare rett i enkelte miljøer av vårt eget kjøkken.


Vi hadde en samtale fra Denver området denne uken, "min brød maskin arbeidet rettferdig fin i Australia. Nå bakes det hard, tett brødene." Denver er et annet miljø enn Australia. Deigen vil handle annerledes det. Men så, deigen kan fungere annerledes på kjøkkenet enn det gjør på kjøkkenet nedover gaten.


De fleste dager, i de fleste kjøkken viser brødet seg helt fint (som er en kompliment til moderne maskiner). Når brød ikke komme ut akkurat, er det vanligvis fordi maskinen starter bakervarer for tidlig eller for sent for en bestemt oppskrift i et bestemt miljø. Hvis det begynner før brødet helt har steget, kommer brødet ut tett. Hvis det for mye, begynner toppen å hule.


Så, hva du skal gjøre? De fleste brød maskin feil kan korrigeres hvis du bruker en liten menneskelig inngripen.


• Holde vilkårene. Hvis du trekker maskin og/eller ingredienser av kaldt garasjen denne uken, men varm spiskammeret neste uke, vil du ha to ulike brød. Hvis du bruker mer eller mindre vann eller varmere eller kaldere vann, vil du ha ulike brødene. Måle nøye og bruke et termometer.


• Se deigen ballen. I løpet av andre blanding syklus, sjekk deigen ballen for å se om det er for vått eller to tørke. (Våt deig stiger raskere enn tørr deigen.) Hvis deigen ballen vises for klissete og vått eller holder ikke sin form, tilsett mel en spiseskje om gangen. Hvis det er altfor bedrift, flakey, eller din brød maskin begynner å "slå", dribble i vann en teskje om gangen.


• Juster oppskriften. Selv om din brød ikke er perfekt, er det trolig fortsatt bra. Noen oppskrifter er kommer til å ta en liten justering å arbeide rettferdig rett i din maskin, i kjøkkenet ditt, måten du bake brød. Hvis din brød ikke er så lett som du vil, legge til en annen spiseskje eller så av vann neste gang. Hvis toppen har begynte å hule, legge til en annen spiseskje eller så av mel neste gang. Selv om din brød ikke er perfekt første gang, kan det være den andre eller tredje tid. Lignende mikser fra samme produsent er sannsynlig å handle det samme i kjøkkenet ditt.


• Bruk ovnen. Når du hører at lille pipetone som de fleste maskiner gjøre å fortelle deg at bakervarer er ferd med å begynne, sjekk din brød. Hvis brødet ditt ikke har steget nok eller hvis det har steget for mye-det ser ut for poofy eller har begynt å blemme — du har et valg: gå videre og la bake god, men ikke perfekt brød eller redde den. For å redde den, trekke den ut av maskinen, skjemaet et brød, plasserer den i en panne med brød eller på et ark gryte og la den stige på egen hånd. Når det har steget til det er lys og myk (sannsynligvis i 45 til 60 minutter), stikke den i en 350 graders ovnen og stek det før gjøres-vanligvis 30 til 40 minutter. Toppen bør bli en fin dyp brun og indre av brødet bør nå 190 grader. (Mange brød maskin eiere bruker sine maskiner på denne måten og bake med deres ovner mesteparten av tiden.)


Når du har forskjøvet en oppskrift (eller en blanding) for maskinen på kjøkkenet, bør holde vilkårene, og du ha bildet perfekte maskinen brød hver gang.


Copyright 2003-2007, The forberedt Pantry (http://www.prepraredpantry.com). Publisert av tillatelse

No comments:

Post a Comment