Sunday, April 1, 2012

Tips For A perfekt lav Carb ostekake

Som ikke elsker lav carb ostekake? Den lave carb ostekake er nå en av de anbefalte produktene for lav carb dieting som sterkt vil bidra med en stor del for rask og vellykket resultat med diett.


Det er ingen tvil om at grunnet økt antall mennesker som elsker lav carb cheesecakes for deres lave carb kosthold, mange mat selskapene nå tilbyr så mange smaker og varianter av lav carb ostekake. Men er den lave carb ostekake ikke bare fant fra disse selskapene, for det faktum at selv selv kan foreta en perfekt lav carb ostekake. Hvordan? Det er ikke et problem skjønt. Så hvis du ønsker å vite om hvordan å gjøre en perfekt en? Finn ut her.


ja! Du kan gjøre en perfekt gjennom disse hensyn. Den første viktige tingen å vurdere, er å få alle de nødvendige ingrediensene til romtemperatur før miksing. Denne prosessen vanligvis tar for ca tretti minutter. Etter det, du prøver å bløtgjøre kremost i mikrobølgeovn og dette vil ta i 15 sekunder. Det er også viktig for dette trinnet for en perfekt lav carb ostekake som du legger til 15 sekunder for hver ekstra bar av ost.


Fylle på lav carb-ostekake må være blandet bare til det er kombinert. Over blande vil gi et dårlig resultat. I å fjerne lav carb-ostekake, bør du smør sidene, eller bruke en metall Slikkepott rundt kantene umiddelbart etter fjerner lav carb cheese kake fra ovnen. Deretter plassere et skjema på våren Panorer på en tynn pan, akkurat som pan pizza, eller du kan frakk bunnen og opp én tomme rundt sider med aluminiumsfolie. Denne metoden er gitt for å unngå lekkasjer i ovnen.


Etter det, du bør sette en tynn pan av vann i rack under lav carb ostekake å holde ovnen fuktig og åpner ikke døren mens bakervarer. Det er også interessant å vite at en perfekt bakt lav carb ostekake vil bli andpust rundt kantene. Deretter kule sakte på en wire rack som er borte fra en kladd. Det anbefales også at lav carb-ostekake lagres i kjøleskapet blir løst er dekket i opptil fire dager. Det er også interessant å lære at lav carb-cheesecakes smake beste når brakt til romtemperatur. Og overraskende, denne maten kan bli holdt for opptil to måneder i fryseren.


Så er du klar til å klargjøre nå? Hvis så, så flott!

No comments:

Post a Comment