Friday, April 27, 2012

10 Gode Tips om matlaging måltider

Hvis du er så opptatt som folk flest er du alltid på utkikk etter måter å mate familien i praktisk, rask, men ikke-for-dyrt måter. Prøv følgende:


1. Matlaging flere måltider for uke om gangen. Det kan ta et par timer av din tid foran, men vil lønne seg i det lange løp når du kommer hjem hver kveld, og har et måltid som er klar til å spise på kort tid. Prøv matlaging en stek og bruker en del av det som en viktigste måltid og deretter ved hjelp av noen for smørbrød, biff stroganoff eller som en del av en steke. Yngel flere pounds av hamburger og gjøre en gryte, taco kjøtt og chili å fryse for bruk senere i uken.


2. Når du kommer hjem fra matbutikk feilfri alle frukt og grønnsaker som du kan. Når det er tid for et måltid alle du har å gjøre er koker dem eller legge dem til en salat eller suppe.


3. Få ideer fra matlaging show på T.V. Det er stor viser som viser deg hvordan du gjør et sunt måltid på kort tid.


4. Utvikle en roterende oppskrift-fil. Hvis du får bogged ned av ideen om å ha å planlegge 30 måltider er en måned oppskrift-filen for deg. La familiemedlemmer velger noen av sine favoritter og plasser oppskrifter i en månedlig fil. Vende til dag fem eller femten, og det er bare venter på å bli kokt måltidet.


5. Verve hjelp av medlemmer av familien. Så snart barna er gamle nok dele opp matlaging ansvar. La alle ta svinger med bestemte aktiviteter eller hele måltidet. Koble disse måltider med frukt og veggies som allerede har blitt vasket og skjære opp og du er klar til middag.


6. Del matlaging med venner og naboer. Jeg har kjent folk som koker fire eller fem av de samme måltid og handel med fire eller fem personer. Dette fungerer best når folk som deler de samme grunnleggende ideene om hva de liker og ikke liker. Det er en god idé om for en svært enkelt uke av kveldsmåltider.


7. Lagre kuponger for de praktiske tingene på matbutikk. De har hele entrees og middager enten friske eller frosne. Noen ganger de er ganske pricy, men med kuponger de er god å ha på hånden for en kveld når alle kjører i forskjellige retninger, og tid er viktig.


8. Det er OK å spise ute fra tid til annen. Utklipp kuponger for disse anledninger og hvis du har barn med å holde en utkikk etter stedene som har spesialpriser for barn. Noen av fast food-restauranter prøver å tilby element valg som er litt mer sunn.


9. Mange større byer har bedrifter som forberede mat for kveldsmåltid. Synes de dyre på første men er så praktisk og tilgjengelig for én person eller hele familier. Det er mange menyvalg og måltider tilberedes for spesielle dietter. Når du beregner du kjøpe dagligvarer og tidspunktene du spise ute hver uke, kan dette fungere for deg.


10. Kombinere flere av de ovennevnte ideene til en plan som er best for deg.


Det er mulig med litt planlegger å lage mat måltider som er raskt og enkelt uten å bruke timevis på kjøkkenet hver dag.

No comments:

Post a Comment