Monday, April 2, 2012

Kokekar - What�s nytt i kokekar?

Som i de fleste andre næringer, kokekar industrien er stadig kommer med nye linjer og innovasjoner. Noen av de nye linjene er bare tilgjengelige i gourmet- eller spesialitet butikker og er sikker på å være dyrt.


Regalware har en ny støpejern kokekar med to ganger-oppsagt keramiske utside. Det er tilgjengelig i Royale blå eller murstein-rød. I motsetning til eldre støpejern kokekar, vil denne nye keramiske eksteriør fungere på alle matlaging overflaten, inkludert glass toppen ovner. Jeg måtte gi opp min gammeldags svart støpejern skillets når jeg kjøpte min nye komfyren, fordi jeg ikke var klar over hvor dårlig de kan lage riper i overflaten. Keramisk belegg holder sin flott utseende i år. Indre av kokekar har en ikke-pinne overflate som gjør rydde opp en bris. Det har også spesielle håndtak som gir deg et sikkert hold på matlaging utensil og forblir kjølig til touch.


Kinesisk mat fortsetter å være populære og Clad Metalcrafters tilbyr to nye åpne stock oppstuss fry pans. Pan har en Trippelt lag diskett av rustfritt stål og aluminium som er permanent limt for rask og jevn. Dette er viktig, spesielt når du matlaging biff, kylling eller svinekjøtt.


Mirro har introdusert et nytt sett som er laget av aluminium og rustfritt stål, hvilke skryte av slitesterkt, lett grep plast håndtak som er lette å håndtere. De åtte-delers settet med en ikke-pinne interiør selger for mindre enn $40 i mange butikker.


Et annet nyskapende produkt er Bradshaw International ny linje av flex skjemaet bake ware. Det er dyrere enn vanlig bake ware, men mer og mer folk lærer av fordelen av silikon bake ware. Kostnadene kommer sakte ned mens de utvikler seg en spesiell linje skal selges i dagligvare butikker og mega discount butikker. Linjen kalles Flexform, og inkluderer:


1 9-Tommers runde kakeform
2 6 Cup Muffin Pan
3 12-Cup Mini Muffin Pan
4 8 "x 4" brød Pan
5 8 "Kvadrat kakeform
6 11 x 17-tommers bakervarer ark


Wilton bakervarer tilbehør selskapet har introdusert en stilig serverer mat midtpunktet som kan brukes for feiringer og festligheter. Navnet på den nye enheten er Cupcakes 'N mer, og kan brukes til å vise kaker, petit fours, tarts og brownies. Det er beliggande laget med en holdbar-chip, giftfri sølv farge-telefonens metalldeksel. Spiraled ledninger holder mat elementene på plass.


Med jevne mellomrom dusting med en myk, er tørr klut nøkkelen til å opprettholde din messing lysekrone. Hvis det blir skitne trenger en mer intens rengjøring, må du bruke en skånsom parabolen såpe og varmt vann for å feilfri den. Ikke glem å tørke etter vask. Ikke bruk en ammoniakkbaserte renere fordi dette vil føre til tarnishing.


Hvis din messing lysekrone er tarnished og du ikke har brukt en ammoniakkbaserte renere, må du først bestemme om det er massiv messing. Prøv å stikke en magnet på det. Hvis magnet forblir, er din lysekrone laget av rustfritt stål, messing. I så fall den anløpe som du ser er sannsynlig rust og kan fjernes med stål ull. Etter fjerner rust, er din neste beslutning om å ha det re-plated. Hvis du ikke vil ha den re-plated, kan du velge å male det.


En massiv messing lysekrone som har tarnished er relativt enkelt å rengjøre. Først bruk en messing renere å få anløpe av. Når det er blitt fjernet, kan du følge opp med klar lakk spraymaling.


Når du kjøper en messing lysekrone, husk at det ikke er ment som en viktigste lyskilde. Lysekroner er hang for eleganse og nåde de legge til nesten alle rom. Messing lysekroner kommer i mange størrelser, slik at de passer hvor som helst.


Det finnes mange typer lysekroner til å legge til nåde til privat eller i bedriften. Hvis du er i markedet for en, må du huske lang levetid og enkelt vedlikehold av messing lysekroner. Du vil være glad du gjorde.

No comments:

Post a Comment