Thursday, April 12, 2012

Hemmelig oppskrift ostekake Factory Madeira kylling

Hemmelige oppskrifter


Her er min hemmelige oppskriften på en av mine favoritt steder å spise den, og ostekake Factory. Alt det er scrumptious men kylling-Madeira spesielt er fantastisk.


Jeg er en talsmann for underholdende hjemme. Lagre selv mye penger ved å være din egen kokk. Overraske familie og venner med denne måltid neste gang du har gjester. Det er raskt og enkelt.


Ingredienser


1 spiseskje olivenolje
4 kyllingbryst boneless, skinnfritt fileter
8 aspargesspyd
4 mozzarella ost stykker
Madeirasaus
2 spiseskjeer olivenolje
2 kopper skiver til sopp i form
3 kopper madeira vin
2 kopper biff lager
1 spiseskje smør
1/4 teskje bakken svart pepper


Prosedyre


1. Varme opp 1 spiseskje olivenolje i en stor skillet over medium varme. Dekke hver kyllingbryst med plast brytes og deretter bruke en klubbe til å slå sammen kylling til om 1/4 tomme tykk. Skvette hver filèt med salt og pepper.


2. Sauté kylling fileter for 4 til 6 minutter per side, eller til kyllingen har browned bare litt. Fjerne kylling fileter fra pan og bryte dem sammen i folie for å holde fileter varme mens du utfører saus. Ikke Rengjør pan. Du alle som tilberedes på godhet å bo i skillet for å gjøre saus.


3. Med varmen fortsatt på middels, kan du legge til to spiseskjeer olje i skillet. Legg til skiver sopp og sauté i ca to minutter. Legg til madeira vin, biff lager, smør og pepper. Bringe saus til en byll deretter redusere varmen og putre i ca 20 minutter eller til saus har redusere til omtrent 1/4 av sin opprinnelige volumet. Når saus er ferdig vil det ha tykkere og slått en mørk brun farge.


4. Som saus er simmering, kan du få en mellomstor kjele fylt om halvveis med vann til en byll. Legge til et lite salt i vannet. Kaste asparges i vannet og koke i 3 til 5 minutter, avhengig av tykkelsen av asparges-spears. Slipp asparges i en bolle med is vann å stoppe den matlaging. Asparges bør være litt anbudet når gjort, ikke grøtaktig.


5. Sett ovnen til broil. Forberede parabolen ved å arrangere tilberedt kylling fileter på en bakervarer panorer. To aspargesspyd krysser hver filèt, så dekke hver med et stykke mozzarella ost. Broil fileter i 3 til 4 minutter, eller til lys brun flekker begynner å vises på OST.


6. For å tjene, ordne to kyllingbryst på hver plate, og skjeen 3 eller 4 spiseskjeer av Madeirasaus over kylling på hver plate.


Gjør 2 til 4 porsjoner.


Bedre ennå, kan du få en fullstendig samling av stor hemmelige oppskrifter fra din favoritt berømte restauranter. Gå til hemmeligheten oppskrifter for alle dine favoritter.

No comments:

Post a Comment