Thursday, April 19, 2012

Hemmeligheten for å tilberede grønnsaker

Grønnsaker er vesentlige for menneskers diett. Får vi mye av vår daglige vitamininnholdet fra grønnsaker. Vi må du kontrollere at hvordan vi koker dem ikke renne vitamin innholdet og fordelene med forbruk.


Tilberede grønnsaker kan være vanskelig. Over matlaging kan gjøre grønnsaker blid og soggy. Min oppfatning er at grønnsaker ikke være kokte. Boling ikke bare rane oss av vitamin innhold, det er den viktigste årsaken i snu grønnsaker til en livløs, smakløst skjema.


Hvis vi ikke kan koke, hvordan vi fortsette?


Første alternativet, dampende grønnsaker er alltid et godt valg. Dette fører til at grønnsaker som er fulle av liv. De vil være skarpe og fargerike. Det vil også ikke tappe grønnsaker av deres vitamininnholdet.


Ved tommelfingerregel trenger bare grønnsaker noen minutter i damp.


For de som ikke har offisielle vegetabilske steamers, kan en enkel dampbåten fashioned ut en av potten, en metall Dørslag og lokket. Sett en liten mengde vann i bunnen av potten. Passe metall Dørslag inn i potten. Begynne å koke vannet. Du vil begynne se damp stige. Plassere din grønnsaker i metall Dørslag og plasser potten lokket over metall Dørslag og potten. Denne samlingen av kjøkken elementer kan du damp grønnsaker så godt som noe fancy butikken kjøpte dampbåten.


Et annet godt alternativ er å lage mat din grønnsaker i en wok. Hemmeligheten til wok er at det raskt kokker på en svært høy temperatur. Grønnsaker beholde sine smaker, teksturer og farger med liten mengde nærings tap.


Min favoritt wok oppskrift for grønnsaker er å lage mat brokkoli, gulrøtter, bok choy og snø erter i en svært lys hvitløk saus. Grønnsakene forbli skarpe og hvitløk legger til akkurat den rette mengden flavoring. Denne kombinasjonen kan bli servert med noen kuttet kjøtt.


Jeg håper du vil se at secret å tilberede grønnsaker er ikke å over cook. Grønnsaker må være skarpe, full av farge. Som du lære forskjellige triks for å bringe din grønnsaker til livet, vil disse bli de mest etterspurte rettene på middag bordet.

No comments:

Post a Comment