Sunday, April 29, 2012

Velsmakende, økologisk, vegetarisk salat

Denne hjertelig, økologisk, vegetarisk kokk salat vil ha rovdyr ser over skulderen, gir du valp hund øyne for en bit.


Det vil også gi deg med masse friske veggies å øke ditt daglige frisk frukt og grønnsaker inntak. Og det er ikke for å nevne blir pakket inn med protein, slik at den fungerer som et solid måltid som vil gi deg massevis av kjørelengde.


Pluss, tangy smaken av økologisk produksjon, idet sammenlignet med konvensjonelle råvarer, skinner gjennom. Bare spør noen kokk for gourmet om han eller hun foretrekker konvensjonelle eller organiske råvarer--de sier organisk, for smaken, hver gang.


Ingredienser:


To hardkokte organisk eller lokale egg (valgfritt hvis du er veganer eller for utålmodige)
Organisk bacon biter alternativ
2 organisk hjerter av romersk
Organisk shredded OST eller OST alternativ (ditt valg; enten gul eller oransje oster er stor)
2 vegetarianer breaded kylling patties
2 organisk tomater
1 organisk red pepper
Organisk croutons


Ta en liten kjele med vann til en byll. I mellomtiden, grundig skyll romersk hjerter, så pat dem tørr med et håndkle. Hvis du vil løsrive eventuelle brun områder å kompost dem, og deretter haug romersk med hånden og klippe det i vannrett skiver, arbeid fra spissen til baken.


Gjenta for andre hjertet av romersk. Kompost rumper. Terninger tomat og røde peppers. Kompost tomat kjernen og red pepper dekselet og innards. Mens du er chopping, reflektere over et sitat fra Thich Nhat Hanh: "Vi har til å spise lykkelig egg fra glade kyllinger."


Når vannet koker, forsiktig slipp i egg. Koke i tre minutter eller til de er hard-boiled. I mellomtiden, spre skiver romersk hjerter jevnt mellom to plater. (Dette serverer to, i tilfelle du ikke allerede har skjønt.)


Hvis du vil at de skal være mer crunchy, Cook du vegetarisk kylling patties i henhold til pakken retninger, i mikrobølgeovn Hvis du er super sulten og trenger å spise snart, eller i ovnen. (Selvfølgelig, hvis du koker dem i ovnen, kontroller at det første trinnet før kokende eggene.) Kutt patties i stykker, når de er ferdige, og deretter ordne sektorene på hver tallerken med romersk.


Skyll egg under kaldt vann til de er kjølig nok til å håndtere. Hogge egg, eller bruke en egg-deler og late som om det er din minst favoritt politiker hodet.


Stenke organisk bacon biter alternativ, OST eller OST alternativ, røde peppers, tomater og croutons jevnt på hver salat. Faktisk, ikke gjør det jevnt--snike bare noen flere godbiter til din salat.


Du kan bruke pre-pakkede organiske croutons, eller kanskje du kunne finne crunchy organisk eller lokale baguette sjetonger som du kan smuldre bort på salaten. Og hvis du er i en klemme, kan du ganske enkelt smuldre noen organiske sprakk eller tortilla chips som du kanskje allerede har på hånden.


Økologisk produksjon du bruker i denne hjertelig salat er så ubegrenset som fantasien. Du kan også prøve terninger agurk, shredded gulrøtter, sukker snapin erter--listen går videre og videre.


Denne organisk salat er virkelig flott med organisk tusen øya dressing. Eller prøv å blande organisk ranch og organisk fransk dressing! Chow ned!

No comments:

Post a Comment