Friday, April 13, 2012

Velge en kvalitet kokekar-sett

Rollen til en god kokk ware i utarbeidelsen av en overdådig måltid kan ikke overemphasized. Når man vurdere å kjøpe en god kokekar det første punktet som kommer til hjernen er budsjettet. Kjøpe en standard kokekar innenfor ens budsjettet og samtidig å skaffe alle delene og funksjonene som en har i tankene, er ingen enkel oppgave. Hvis du faller i kategorien mennesker som tar litt alvorlig matlaging må du bruke litt mer tid å se nærmere på de forskjellige aspektene ved en god kokekar fra materiale som det er gjort, for hvor mange brikker, funksjoner og kvaliteten.


Den første faktoren å bli vurdert er materiale som Kjøkkenartikler er gjort. Det første alternativet er rustfritt stål som er mest populære, holdbar og praktisk. Det er også det mest populære kokekar materialet i Nord-Amerika å være svært motstandsdyktige mot slitasje og på samme tid mindre kostbart. Det er også underlagt kritikk som metaller som jern, nikkel, og krom som brukes i denne legering sies å opprette på helsen.


Det andre alternativet for hjem maker er den keramiske keramikk, emalje eller glass kokekar. Alle disse materialene kan være enkelt å rengjøre og er også Varmebestandig. Det nyeste tilskuddet til denne kategorien er plast ware brukes for både matlaging og lagring av. Det har fordelen av å være lett, uknuselige og også brukt i mikro bølge ovner der andre metaller ikke er egnet. Støpejern Kjøkkenartikler er normalt pre belagt med usaltet fett og oppvarmet til unngå rusting i fravær av Porselen belegg.


Rustfritt stål Kjøkkenartikler er å bli vasket i såpevann eller varm ammoniakk med vann løsning. Kjøkkenartikler er å være skylling og tørket for å obviate vann flekker i kokekar. Aldri må en bruke klor eller alkohol i stedet bare noen milde rengjøringsmidler. Kobber Kjøkkenartikler er å bli renset ved en kommersiell renere eller en hjemmelaget blanding av salt, sitronsyre mel og ammoniakk hvis brukt før vask ville også tjene formålet. Mens kobber Kjøkkenartikler er svært dyrt rustfritt stål Kjøkkenartikler med kobber nederst er mindre kostbar. Kobber bunnen-kokekar spre ikke varmen jevnt og bunnen av maten blir oppvarmet raskere, og det er sjansene for at maten nederst kan få brent.


En må kjøpe en kokekar som er rimeligere, holdbare, og som distribuere varmen jevnt. Matlaging pans med aktiveringspunkt kokker i ulike hastighet på forskjellige steder- og lag matlaging mest ubehagelige... Kokekar laget av støpejern, kobber og aluminium kan resultere i maten tilberedes å absorbere metall smaken og noen ganger også innhold for å få overført til mat metallet. Det faktum gjenstår så, er kobber boller utrolig nyttig i å slå egg hvitt. Om aluminium er den minst kostbare kan det føre til reaksjon med visse type mat. Dersom man velger aluminium-kokekar er den anodisert det beste valget.


En må huske at ingen kokekar kan betraktes som perfekt og mest passende for matlaging på alle anledninger eller for matlaging av alle typer mat. Den ideelle kokekar, avhenger av budsjettet, innstillingene for matlaging og endret spisevaner. Men kan kokekar laget av rustfritt stål anbefales som et ideelt valg vurderer sin pris, økonomisk levetid, enkel rengjøring og mindre eller ingen reaksjon med maten. Ikke rart det er også den mest populære og ettertraktet etter kokekar i Nord-Amerika.

No comments:

Post a Comment