Monday, April 23, 2012

Bestikk � en skjeen eller to

Hvis jeg skriver "født med en sølvbestikk i munnen min" alle dere vil le av meg mens du vil godkjenne setningen "født med en sølv skjeen i munnen min" selv-selv om begge ordene bære lignende betydning.


Hva er bestikk? Det er navnet som er utledet fra uttrykket "Cutler" som er en person som er dyktige i making kniver. Noen hånden utensil brukes til å forberede, tjene og å spise mat er definert som bestikk.


Det pleide være et tog kalt "Master Cutler" som kjørte mellom Marylebone i London og Sheffield – sentrum av bestikk produksjon i England under 1950- og 1960. Amerikanerne kaller deres bestikk, sølvtøy eller bordservise som inkluderer diverse kniver og kutte instrumenter de fleste av dem gjort i sølv.


Begrepet-bestikk inkluderer gaffel, kniv og skje. Tradisjonelle bestikk av god kvalitet ble gjort fra sølv selv om stål ble brukt for mer utilitarian kniver. Billigere bestikk ble gjort fra Tinn – spesielt skjeer.


Tjuende århundre så rustfritt stål og plast erstattet av electroplated nysølv (EPNS) brukes i det nittende århundre som en billigere erstatning for sølvbestikk. Plast bestikk favoriserte og brukes av flyselskaper, fast food og takeaway for maten leveres av dem.


Knork (kniv og gaffel) Spork (skje og gaffel) er de fancy navnene for kasseroller har kombinert funksjoner.


I middelalderen bestikk handel fikk større betydning. London Livery Company hadde én gruppe benevnt idet Worshipful Company of Cutlers gjenspeiler betydningen av denne handelen.


En samling av syv-åtte kjøkken kniver utgjør en bestikk sett. De kan også inneholde biff kniver, men grunnlaget for et sett med tradisjonelle bestikk er kniver brukes for utarbeidelse av mat. Et sett med bestikk kan koste så lite som $40 og så høyt som $800 eller mer som består av chef's kniv, verktøyet kniv, paring kniv, brød kniv, cleaver, utskjæring kniv, santoku kniv, boning kniv, Skråstill kjøkken og en honing stang å rette ut kantene på kniver.


Vedlikehold av bestikk er etter vask dem umiddelbart etter bruk og tørking. Lagre dem i et sted som er utenfor rekkevidden av barn. Tørr din bestikk umiddelbart, og deretter satt bort din kniver slik at kjøkkenet er så trygg som mulig. Det beste stedet å lagre bestikk er i en kniv blokk eller med hver kniv i sin egen skjede. Hvis du setter alle kniver i én sølvtøy skuff, vil de sannsynligvis skade hverandre som de banke hverandre.


Finne mer info på http://www.justcutlery.info

No comments:

Post a Comment