Wednesday, April 4, 2012

Matlaging I Lappland: Nye Tundra grillen

For å oppveie eventuelle misforståelser, vi snakker ikke om en grill for Toyota Tundra, men den kraftige nye Tundra Grill fra Hammacher Schlemmer, bygd for å tåle elementene og brenne en rekke brensel inkludert tre, kull, pinecones og brushwood, så vel som koker alle former for kjøtt, fjærfekjøtt, fisk og ganske mye noe annet du vil kaste, innenfor grunn. Med Tundras 37-tommers diameter-bassenget er du ikke begrenset til én type matlaging metoden enten; Du kan grille av, broil, putre, yngel, røyk og bake.


Alternativer-gjør ikke slutten er det Tundra Grill er utstyrt med en grill-rack, skewers og tre swing ut skillets for Steking egg, simmering sauser eller selv bakervarer brød nederlandsk-ovn stil. Du trenger ikke å bekymre deg om din biff ikke kommer ut akkurat slik du liker det; det skillet, skewer og rack-høyde kan justeres for presis flammen nærhet. Du vil kunne lage mat for en hele middagsselskap eller en familie sammenkomst alle samtidig, med plass til to hel fisk, tre hele høner og seks steker. Vil ha en kopp varm kaffe eller suppe på en livlig morgen eller kjølig kvelden? Ikke noe problem; sette på en støpejernsovn kjelen for kaffe eller lager potten suppe.


Tundra Grill er bygd for å vare, rettferdiggjørende sin prislappen. Enten du mat ut i din bakgård eller braving tundra, har denne grillen alle funksjonene og utstyr for å få plass til. Tundra kommer med en hette med rustfritt røyk å indusere utkast i en gazebo eller lean-to, eller for å holde ut regnet så stygg Vær ikke vil thwart middag planer. Grillen er vind deflector også bidrar til å gjøre utendørs matlaging enkelt. Sink-belagt stål shrugs av noe mor natur retter ut, mens Birchwood håndtak gjør det mulig for sikker skillet bruk. Bekymret for rotete aske rydde opp? Tundra har du dekket, boksen Grillene aske og scoop gjør for ettrinns aske avhending.

No comments:

Post a Comment