Saturday, April 21, 2012

Hvordan å forberede mesterverket kulinariske

Første er første. Så du en kulinariske mesterverk? Være forsiktig og å følge disse instruksjonene for å bli stor.


Forberede mat-lister


Har du noen ingredienser i tilbudet? Har du nok for din oppskrift? Er ingrediensene fortsatt fersk, eller har de bortskjemt? Vis hva du er mangler, og hvor mye du trenger. Hvis du er bare cooking for en eller to, ikke får familie pakker av perishables med mindre du kan fryse ekstra og bruke det før det blir fryser Brenn. De fleste tørr krydder holde lenge, men kan miste styrke Hvis lagret i varme, fuktige områder.


Sjekk dagligvare-annonser


Se hva som er på salg. Det er ingen skam i å betale mer enn du må. Vurdere hvor mange mennesker du er cooking for og hvor mye kjøleskap og fryser plass du har. Ingenting er et godt kjøp Hvis du ikke kan lagre det lenge nok til å lage mat og spise den. En stor steke, for eksempel kan hogg i stykker måltid og frosset, eller du kan lage mat hele greia, spise hva du vil, og lagre resten for smørbrød, stews, casseroles og snacks--Hvis du har kjøleskap eller fryser plass til å lagre den.


Bruk av kuponger: kuponger kan spare deg for penger eller koste deg.
Hvis kupongen er for noe du ville ha kjøpt likevel, er det verdt å bruke. Hvis det er bare et annet merke, kupongen gjør det billigere enn vanlig merkevaren din, og du kan ikke smake forskjellen, kan du bruke den. Hvis den eneste grunnen til at du kjøper produktet er å bruke kupongen, glem det! Hvis det er noe nytt som du ønsker å prøve, og du ikke trenger å kjøpe store mengder, ser på pris og bestemme om det er verdt pengene til deg. Gå videre og Unn deg noen ganger. Små gjør det enklere å holde oss til en sunn rutine resten av tiden.


Hvor mye bør du kjøpe?


De fleste supermarkeder har prisene som er merket på hyllene, og Vis en salgspris på billetten. Noen ganger koster større pakken mindre per pund, eller unse, eller uansett enhet brukes. Noen ganger er mindre pakken faktisk bedre kjøpe. Liten kalkulatorer er så billig nå at å få en å ta shopping med du kan spare deg for penger, spesielt når en merkevare, som for eksempel viser prisen per pund og en annen viser den per unse pris.


Med matvarer som må frosset eller kjølt, eller frisk frukt og grønnsaker som ødelegge raskt (kjent som "perishables") bare kjøpe så mye som du kan bruke før de gå til grunne. Jo ferskere det er, jo bedre smaken og ernæring, så selv om du kan holde en masse ting i fryseren i lang tid perioder, er det bedre ikke å holde det for mer enn noen få uker. (Holde oversikt over hva som er i fryseren--dato alt som det går i--slik at ingenting blir begravet i bak på eller under i år om gangen.)


Det er virkelig enkelt å overbuy når ting er på salg. Deretter risikerer du enten har å spise så mye av det som du ikke kan stå tanken på det for lang tid etterpå, eller blir tvunget til å kaste ut noen av det når det spoils.


Er nasjonale merker verdt prisen? Er huset eller generiske merker like god som de nasjonale merkene?


Alle store kjeden supermarkeder har huset merkevarer eller tydelig generisk produkter. Noen kjeder har begge. Sjekk ut din lokale kjeder, prøve hus-produkter, og bestem selv når (eller hvis) du vil bruke litt mer for nasjonale merkevaren. Hvis du virkelig foretrekker en nasjonal merkevare, spesielt i ikke-perishables, se annonsene, og når den går på salg, lager. Mange av merkene av huset er laget av de samme selskapene gjør nasjonale merker. Den eneste forskjellen er at supermarked kjeden kjøper i antall, og produsenten har ingen annonsering utgifter.


Stift forsyninger som trenger hver kjøkken.
All-Purpose mel, cornstarch (for thickening saus), diverse nudler og pasta, ris, oljer (grønnsaker, oliven, peanut), eddik (hvitvin, rødvin, apple cider, vanlig destillert), arkivmeldinger supper (okse sjy, kylling buljong, tomat, krem sopp), diverse krydder og flavorings (tørket hakket kjtt løk, oregano for italienske retter, salt, pepper, og noen andre du liker.)Kjøpe små mengder på nye elementer og smak test før strømpe.


Andre gode ting å holde i hånden.
Hermetisert kjøtt og grønnsaker, majones, sennep, ketchup, favoritt salad dressings, pepperrot saus, klar til å spise frokostblandinger, rask matlaging havremel, kremen av hvete, kremen av ris, grits, saus mikser, drikke mikser, andre favoritt mat.


Med disse grunnleggende tips bør du være godt på vei til å ha en velfylte kjøkken og en stor opplevelse for matlaging.

No comments:

Post a Comment