Tuesday, April 10, 2012

Cooking Tips For kylling: Fast og vunnet tid

Boneless kyllingbryst er det beste utgangspunktet for rask matlaging fjærfe. De kan være litt kostbar sammenlignet med å kjøpe hele bird (spesielt hvis du kjøpe enda dyrere kutt, for eksempel bryst stykker beskåret i strimler eller nuggets), men gang besparelsene er vel verdt det. Uten ben og hud vil det bare ta deg noen ekstra sekunder trimme brystene i enda raskere matlaging strimler og kuber.


En hel kylling, kuttet i biter vil lage mat på mindre enn en halvtime i ovnen, men hvis du har litt ekstra tid, en hel stekt kylling er en overraskende enkelt alternativ, fordi du ikke trenger å klippe det eller håndtere det overdrevet. Du kan skvette litt krydder på utsiden, cook den på ganske høy varme for hastighet, og har en fuktig og deilig stek fugl klar i en time. Du kan også ende opp med noen leftovers for smørbrød eller kylling salat. Roasting grønnsaker i panorere med kylling høres ut som en god idé, men det vil faktisk redusere din cooking gang og Mette grønnsakene med fett. Hvis du ikke har noen ekstra tid, og du kan se calories, i stedet, angi bakervarer poteter på en øvre ovn rack mens kyllingen kokker og lage mat noen brokkoli eller gulrøtter på komfyren.


Rotisserie kyllinger, enten fra en av flere nasjonale kjeder eller fra deli-delen av supermarked, er en velsignelse for kokker på kjøre. Intens varme og treg matlaging av rotisserie prosessen gjør kylling deliciously browned på utsiden, og de er vanligvis svært fuktig på innsiden. Kjøpe en stor og tjene det skåret, som om det var en vanlig stek kylling du bare trakk seg ut av ovnen, eller få en mindre og dra av kjøtt å innlemme i salater, smørbrød og casseroles.

No comments:

Post a Comment