Saturday, April 7, 2012

Hvorfor gå til en kulinarisk skole?

Mange mennesker er klar over at en person som har studert i en kulinarisk skole kan kalles en ekspert i forberedelse for måltid-feltet. Men hvor enkelt er det å angi en kulinarisk skole, spesielt for de som håper å bli de beste kokker i sine felt?


En kulinarisk skole tilbyr flere programmer og disipliner så før du bruker, burde du har allerede besluttet på spesialleketøy eller området som du er interessert i å fokusere på.


Fremtidige kokker kan velge fra et toårig knytte grad program, en bachelorgrad-programmet eller fra en rekke sertifikat eller diplom programmer.


En person som ønsker å være utdannet i området av kulinariske kunst, men som ikke kan bestemme en spesialitet kanne opt for en knytte grad programmet siden det omfatter grunnleggende om kulinariske kunst som riktig ernæring, mat presentasjonen, kjøkken prosedyrer og grunnleggende kniv-ferdigheter. De fleste skoler tilbyr en knytte grad programmer i kulinariske kunst krever sine studenter å gjennomgå et internship program før de har lov til å oppgradere. En kulinarisk kokekunst knytte grad holder kan finne arbeid i hoteller og restauranter og private catering foretak, spesielt i områder for matproduksjon og behandling av kjøkkenet. Knytte grad kurset kan bli kreditert når personen med en knytte grad bestemmer seg for å følge en kurs på fire år.


Interesserte studenter kan også velge en knytte grad i restaurant og gjestfrihet management hvor de vil ha praktisk opplæring på bransjens forretningsområder, bakverk og bakervarer eller profesjonell catering hvor de vil lære intricacies av mat forberedelse og forretningsområder for å etablere sin egen catering virksomhet.


Bachelorgrad programmet fokuserer mer på å gi prosjektledelse ferdigheter, samt kulinarisk kokekunst kurs til elevene. Noen institusjoner krever studenter som tar opp bachelorgrad også ta opp Bedriftsledelse å forberede dem for lederstillinger i bransjen. Blant programmer tilbys under bachelorgrad inkludere administrasjonsprogrammer for mat og drikke, bakverk og bakervarer, kulinariske så vel som for gjestfrihet etablissementer.


De som ønsker å ta opp kortsiktige kurs kan velge mellom programmene sertifikat og diplom i områdene kringle og bakervarer, matlaging, administrasjon av en restaurant og kulinariske kunst. Disse programmene kan lett bli gjort ferdig i flere uker, og er ideelt for dem som er allerede gainfully ansatt, men som mangler formell opplæring.


Hvis du liker matlaging og andre mennesker også nyte hva du koker for dem, kan du bare ha potensial til å bli en god kokk eller baker eller kanskje, eieren av en restaurant, en dag. Lære grunnleggende om kulinariske kunst og restaurant ledelse ved å melde deg inn i kulinariske skolene. Hvem vet, dette kan være begynnelsen på en god business venture eller en livslang hobby.

No comments:

Post a Comment