Sunday, April 22, 2012

Elsker mat? Les alt om det med en matlaging Magasin medlemskontingent

Hvis du elsker mat og drikke, om du liker å gjøre dem, er å spise dem, eller begge deler, det bundet til å være et magasin for deg. Fra generell interesse matlaging blader til magasiner som fokuserer på alt fra øl til sjokolade, har foodies et hjem.


Hvis du vil oppskrifter og mange av dem, og dekker hele spekteret fra klassiske American home cooking til retter fra hele verden, er Cookbook Digest det flotte magasinet for deg. Har du bokhyller overfylte med kokebøker som du bruker bare noen oppskrifter ut av, om noen i det hele tatt? Cookbook Digest trekker de beste oppskriftene fra nyeste cookbooks og sender dem sammen for deg, slik at du kan holde mer plass i huset, og mer penger i lommeboken. En annen god basic er hjem matlaging, som har oppskrifter og teknikker, samt konkurranser slik at du kan vise frem dine egne kreasjoner. Tradisjonell komfort matvarer og gamle gammeldags homestyle matlaging er fokus i smak av hjem.


Leter du etter noe litt mer gourmet? Hva med Bon Appetit eller Gourmet? Disse magasiner dekke god mat, vin, informasjon om restauranter, mat reise, og underholdende tips. Saveur reiser verden for å gi deg informasjon om de største matretter fra hele verden. Mat og vin dekker, vel, mat og vin, sammen med reise, sunt å spise og underholdende.


Hvis du følger en bestemt type diett for helse, vekttap eller religiøse grunner, finnes det magasiner å gjøre livet ditt enklere, også. Hvis du eller noen i familien din er diabetiker, kan diabetiker matlaging hjelpe deg med å lage mat måltider hele familien vil nyte som også passer med en diabetiker måltider. Kashrus magazine har informasjon på å holde en kosher kjøkken, inkludert oppskrifter og informasjon om produkter. Mange følger en lav carb diett for å gå ned i vekt, og SheKnows LowCarb gir oppskrifter, Vekttap tips og mer på lav carb-livsstil. For vegetarianere, vegetarisk Times magazine tilbyr menyer, informasjon om kosthold og mosjon, og forskning oppdateringer på vegetarianer problemer.


Endelig er det magasiner som fokuserer på en bestemt mat. Chile Pepper tilbyr krydret oppskrifter, sammen med reise og restaurant anbefalinger, mens Chocolatier er alt om desserter. Hvis du er en øl connoisseur, er alle om øl for deg. Lær mer om brewing metoder, historien om øl og kulturen i øl elskere rundt om i verden.

No comments:

Post a Comment