Saturday, April 28, 2012

Mouthwatering Fettucine med asparges, rød Pepper og Avocado

Denne pasta parabolen er bare fantastisk! Og hvis du bor et sted at du kan finne gården frisk asparges tidlig våren, det gjør denne parabolen bare til å dø for!


Vinaigrette bringer ut tanginess av de røde peppers, og hjertelig avocados legge til en beskjeden belegg til fettucine-nudler.


Ingredienser:


1 16 Oz pakken organisk fettucine nudler
1 pund frisk organisk asparges (prøve å få lokale, gården frisk!)
2 organisk røde peppers
2 organisk avocados
En halv organisk løk
En fjerdedel cup organisk olivenolje
En halv cup organisk balsamic eddik
Fersk bakken salt og pepper smak


Bringe en store potten av vann og én mindre kjele med vann til en byll. I mellomtiden, hogge asparges i 1-tommes biter. Terninger peppers og avocados. Til terninger Avokado, nøye kutte rundt hele omkretsen med en kniv.


Tvinn de to halvdelene i motsatt retning til de kommer fra hverandre. Presse halv held gropen til gropen stiller ut. (Hvis du skyll gropen av, det er en dum midlertidige katten leketøy.)


Bruk en kniv til å skjære lenge parallelle linjer i Avokado, så redusere linjer vinkelrett i forhold til de. Bruke en skje til pop kubene ut av huden. Slice løk svært tynt, deretter halvert hver tynn SKIVE og separat lag til å opprette slivers. Piske olje og eddik sammen i en mindre bolle; justere forholdet mellom eddik å øke tanginess Hvis du liker.


Når mindre kjele med vann koker, Legg asparges og cook i bare to minutter--ikke lenger! Vannet kan ikke gå tilbake til en byll, som er helt fint. Du asparges å være ganske fast. Tømme asparges, og plasser tilbake i kasserolle og dekselet for å holde varme.


Lage mat fettucine i store potten av vann til den er al dente; med andre ord, før det gjøres bare og fortsatt firma--ikke overcooked og grøtaktig. Pasta er sunnere Hvis det ikke er overcooked.


Tømme pasta, og plasser i stor bolle. Legge til vinaigrette nudler og blande til nudler er grundig belagt. Piske opp mer vinaigrette å legge til Hvis du liker. Legge til asparges, peppers, avocado og løk. Brett blanding før grønnsaker jevnt fordelt over hele pasta.


Hvis du vil ha en liten protein skal følge med denne parabolen, serverer den med en lys-farget organisk eller lokale middels OST på side, for eksempel raclette. Denne parabolen parene også pent med hvitvin. Den serverer lett seks.


Dette parabolen er vanedannende, så det ikke vil være noen leftovers--som er bra, fordi avocados ikke vil holde allikevel!

No comments:

Post a Comment